Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooo

majtki jednorazowe -po co?

Polecane posty

Gość bądźmy precyzyjne
Karmienie piersią może opóźnić owulację. Ale nikt Ci nie da głowy za to kiedy ta owulacja nastąpi. Także lepiej pomyśleć o innym zabezpieczeniu.

Gość 3 tyg. po porodzie
dokladnie lepiej temu nie ufac-tym bardziej,ze musialabys karmic regularnie co 3 godz.-jest tu na forum swiezy temat o antykoncepcji po urodzeniu

Gość mam pytanie..
Wlasnie a co do karmienia... Ja sie zastanawiam.. i moze Wy jak juz macie pociechy powiecie czy to takie proste do wprowadzenie w zycie.. Czytalam ksiazke "Jezyk niemowat" I tam autorka pisala ze takie "rygorystyczne" przestrzeganie czasu karmienia bardzo ulatwia zycie matce...czyli karmienie nie na zadanie tylko np co 3 godziny i nie dluzej niz 45 min Czy to jest latwe do wprowadzenia takiemu malenstwu..? jak sadzicie.. Bo tak w gruncie rzeczy.. To naprawde fajna sprawa... Wiesz ze np masz 2 godz wolne..i mozesz sie czyms zajac.. Tym bardziej ze ja po porodzie bede musiala zaraz zasiasc do kompa i pisac prace mgr co sie wiarze jak wiadomo z potrzeba czasu wolnego... Co o tym sadzicie..? Czy to nie byloby zbytnie martretowanie malenstwa..jezeli byloby glodne po np 2 godzinach czy po pol godzinie po odjeciu od piersi...? Bo sama nie wiem juz... Z jednej str boje sie ze dziecko "wywroci" mi tak swiat do gory nogami ze nie bede miala czasu na przesledzenie np materialow jakis a z 2 str jak pomysle ze moze byloby glodne a malcow takich chyba do miesiaca sie nie przepaja i lezala by moja kruszyna glodna... :O A moze to tylko sposob dla mam dla ktorych czas wolny jest wazniejszy niz ich dziecko i jego potrzeby.. Bo jesli tak to sie nie pisze na to :O

Gość 3 tyg. po porodzie
u mnie akurat tak wychodzi,ze maleństwo żąda cyca co 3 godz.:) "jezyka niemowlat" niestety nie czytalam,ale coraz czesciej spotykam sie z radami z tej ksiazki,wiec chyba sobie ja kupie:)

Gość mam pytanie...
daj maila to ci przesle ja mam jej elektroniczna wersje:) Wiec nie bedziesz musiala pieniedzy wydawac... Lepiej wydac je na malenstwo..pampersy ect A jak Ci sie spodoba to bedziesz mogla ja sobie wydrukowac np :)

Gość 3 tyg. po porodzie
dede27@tlen.pl dzieki🌻

Gość mam pytanie...
Już Ci to wyslalam... A ksiazka naprawde ciekawa.. Choc troche mi sie rygorystyczna wydaje.. (nie karmic na zadanie tylko co 3-godziny...) Ale uczy np rozrozniac zachowania dziecka... tylko pytanie czy kazde dziecko swym zachowaniem to samo nam chce powiedziec..

Gość 3 tyg. po porodzie
jeszcze nie dostalam,pewnie gdzies utknelo na serwerze,ale jeszcze raz dziekuje

Gość mam pytanie..
no wlasnie na tlenie tak jest ze zalaczniki dlugo ida.. a ja tez z tlenu wyslalam... :D Najpozniej bedzie jutro :)

Gość 3 tyg. po porodzie
juz mam:D

Gość mam pytanie..
oo to super!!!! To Juz masz z glowy plan karmienia dziecka... ten 3 godzinny.. bo bez niego masz dzieciatko jak w zegarku :) Teraz czas na spostrzezenia :)

do mam pytanie...... ja moją gin spytałam się czy w tym szpitalu można mieć takie majtki. Jeśli chodzi o tampony to też nie mogłam ich urzywać chociaż byłam po cc-gin zabroniła ze względu na oczyszczanie sięmacicy Kupisz je napewno w każdej aptece lub zielarskim,niestety ja sięnieźłe nachodziąm by kupić rozm. 42

Gość mam pytanie..
boje sie ze nie znajde takich :O mam wlasnie takie figi ktore wrzynaja mi sie w pachwine i mi to bardzo dokucza... I dlatego pytam czy sa rozne rozmiarowki... Bo wolalabym pozniej nie siedziec w gatkach ktore gdzies by mnie piely :O Moze zamowic w aptece..skoro to moze byc problem.. i przywioza na zamowienie... A moze ma ktoras z was jakas ulotke i adres.. aby zamowic bezposrednio u producenta... Wole aby byly przyluzne i za duze..niz mialaby mi sie gdzies jakas gumeczka wpijac :O

Gość iwonaaaaa
czesc mnie tez to wszystko ciekawi jestem w 6 miesiacu i juz sie martwie jak to bedzie wygladal porod i to wszystko po porodzie jak sobie poradze z malutka corcia mam pytanie- czy moglabys i mi wyslac ta ksiazke jezyk niemowlat tez o niej duzo slyszalam, a nie pracuje i nie mam pieniedzy zeby tak kupowac ksiazki dzieki wielkie iwonka.dziubus@poczta.fm

Gość do mam pytanie
czy mogłabym Cię prosić o wysłanie mi tej książki "Język niemowlą" z góry bardzo dziękuję

Gość do mam pytanie
ale ze mnie gapa nie napisałam adresu rda2@autograf.pl

Gość mam pytanie...
Pewnie dziewczyny... nie ma sprawy.. :) juz wam wysylam :) Ksiazka naprawde fajna i przyda sie... :)

Gość Młoda Mama xyz
Ja również bardzo proszę... adwokatura1@wp.pl Dziękuję

Gość iwonaaaaa
mam pytanie - dzieki wielkie za przeslanie ksiazki juz czytam

Gość mam pytanie...
juz sie wysyla... Zycze milej lektury.. :)

Gość marcia15
Ja też bardzo bym prosiła o tą książkę jeżeli nie byłby to problem mskiba@tu.kielce.pl -Pozdrawiam serdecznie

Witam.. A co do ksiazki mam ja.. Wiec jak chcecie to napiszcie do mnie na maila.. podesle wam.. dajmicieplo@wp.pl oo o bieliznie jednorazowej nie mialam pojecia.. :) Dobrze ze wpadlam poczytac :)

Gość gość
Po przebytym porodzie ,poszukiwałam jednorazowych majtek. Znalazłam produkty AMD http://geriato.pl/214-majtki-chlonne Są bardzo miękkie a dzięki temu nie czułam że w ogóle je noszę!Polecam każdej z Was.