Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokoweczka

POPEKANE STOPYPROSZE POMOCY

Polecane posty

Gość lokoweczka

Prosze was kochani o rade i moze jakies srodki odnoscie popekanych stop, :(zawsze niestety w zime tak mam I nie umie sobie z tym problemem poradzic:(

Gość monisia1976
A czy mozesz dokładniej opisac na czym polega to popekanie/ czy chodzi o pięty? jesli tak to najlepszym wyjsciem bedzie wybranie sie do kosmetyczki na zabieg pedicuru,jest to pielegnacja całej stopy , a nie jak wiekszosc mysli tylko paznokci. Jesli natomiast nie mozesz udac sie do profesjonalistki to polecam zakup specjalnej maszynki do ścierania naskórka w drogerII.dZIALA TO NA ZASADZIE MASZYNKI DO GOLENIA;) SCIERASZ NIĄ ZGRÓBIALY NASKÓREK.najpierw wymocz nogi w ciepłej wodzie w mydłem jakies 20 minut, potem wysusz i powoli scieraj zgrubialy naskóre,musisz uwazac zeby sie nie zaciąc. jedną noge scierasz, druga w wodzie .potem piling do stóp, wypłucz i popraw tarką lub pumeksem, na koniec balsam i gotowe.

Gość lokoweczka
DZiekuje ci slicznie za pomoc:)Wlasnie o taki problem stop mi chodzi O piety:( Ale poslucham sie twojej rady i sprobije dzisiaj wieczorkeiem a jutro zakupie ta maszynke:)