Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka słońca

Co zrobic żeby za tydzień wyglądać bosko

Polecane posty

Gość iskierka słońca

;). Chodzi o cere, figure, skóre, włosy. Gruba nie jestem, ale przydałoby się trochę ujędrnić ;), na buzi kilka ale zawszek rostek, pazurki nie do końca dopieszczone ;). Jakie macie pomysły

Gość dziecinko ile masz lat
za tydzień??? Chyba żartujesz!Na zadbany wygląd się pracuje miesiącami,latami,ale nie tygodniem! Cera-regularny peeling+maseczka Włosy-po każdym myciu odżywka,a raz w tygodniu jakaś maseczka,kompres na głowę Ciało-peeling,dobry ujedrniający balsam,ćwiczenia albo taniec przy fajnej muzyczce. Na takie rzeczy trzeba niestety zapracować.Zacznij od dziś a zobaczysz,że warto!

Trzeba urżnąc osobę na której masz zrobic wrażenie.

Gość lalallaa
domyslam sie ze autorce topiku nie chodziło o prace nad ciałem trwajace latami czy choćby miesiącami, ale ma pewnie jakies wazne wyjscie w soote i chce ladnie wyglądac...a na paznokcie nie trzeba pracowac latami:D ja tez chetnie skorzystam z jakichs porad, bo juz za tydzien studniówka :D:D:)

Gość hops do gory
maseczki peeling i najwazneijsze piekno wewnetrzne !

Gość no i porzadnie i regularnie
się wysypiać;)Nic tak fatalnie nie obija sie na urodzie i samopoczucie jak zarwane noce:-o

Gość ja Ci chętnie powiem...
Sama nie raz cudotworzyłam przez kilka dni :) Ale musisz mi powiedzieć coś o swoim wyglądzie, jakie masz włosy, skórę- czy suchą czy tłustą itp.