Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąglesama

Czego pragną mężczyźni- Temat dla PANÓW

Polecane posty

Gość ciąglesama

Niech mi ktoś powie, czego mężczyźni tak naprawdę szukają w kobietach? Jestem typem wrażliwej i delikatnej romantyczki. Jestem bardzo otwarta, szczera i lojalna. Mam masę różnych zainteresowań, jestem towarzyska, lubię zabawić się na imprezach. Generalnie całkiem fajna za mnie laska, ALE CIĄGLE JESTEM SAMA...

Gość zdegustowana kobieta
a masz fajne koleżanki? ewntualnie wibrator doodbytniczy?

Gość ciąglesama
Dodam, że nie popadłam jeszcze w samozachwyt:-) Wręcz przeciwnie. Cigle obwiniam się za to, że jestem sama. Staram się pracowac nad sobą.

Gość ciąglesama
Dzięki zdegustowana! Wezmę pod uwagę twoją radę!

zupełnie nie wiem czemu jesteś sama...w końcu jesteś typem wrażliwej i delikatnej romantyczki jesteś bardzo otwarta, szczera i lojalna, masz masę różnych zainteresowań, jesteś towarzyska, lubisz zabawić się na imprezach, generalnie całkiem fajna z Ciebie laska...może to ten nieświeży oddech?

Gość ciąglesama
Zdegustowana, piszesz z własnego doświadczenia?

piszę z serca..dla Ciebie bo jesteś typem wrażliwej i delikatnej romantyczki jesteś bardzo otwarta, szczera i lojalna, masz masę różnych zainteresowań, jesteś towarzyska, lubisz zabawić się na imprezach, generalnie całkiem fajna z Ciebie laska.

Gość Enzo
Zaraz, zaraz, sama bo nikt nie chce z Tobą być? Czy to, ty dajesz kosze? A może i jedno i drugie ?

Gość ciąglesama
raczej oni mi dają. Niestety.

Gość Enzo
Ja mysle, że zwyczajnie nie są Ciebie warci, skoro jest tak jak mówisz. Może to jacyś zarozumiali kolesie którzy nie widzą nic poza czubkiem swego nosa :)

Gość ciąglesama
Enzo, dziękuję za pierwszą poważną wypowiedź! Naprawdę podbniosła mnie na duchu. Jesteś SUPER! A co do mojej rzekomej "wspaniałości", cóż, pewnie trochę ubarwiłam. Mam wady jak każdy. Trochę mi nawet wstyd, że napisałam o sobie takie rzeczy. Ale podobno to prawda.

Gość ciaglesama
Zapomniałam dodac,ze ide do łóżka z kazdym nowo poznanym facetem;)Przeciez nie wezme kota w worku,musze zobaczyc czy ich kutasy mi odpowiadaja rozmiarami,zebym nie miała odruchów wymiotnych:)

Gość ciąglesama
Ktoś się za mnie podszywa!!!!

jak to pierwsza poważna wypowiedź...to ja się staram, analizuję, zgłębiam Twoj problem, a Ty to olewasz....ale już wiem dokładnie jaki jest powód Twojej samotności- najwyraźniej dokonujesz złych wyborów jeżeli chodzi o facetów...nie potrafisz dostrzec, docenić prawdziwego skarbu, który może byc tak blisko Ciebie...który Ciebie rozumie, który wie, że jesteś typem wrażliwej i delikatnej romantyczki jesteś bardzo otwarta, szczera i lojalna, masz masę różnych zainteresowań, jesteś towarzyska, lubisz zabawić się na imprezach, generalnie całkiem fajna z Ciebie laska.

Gość Enzo
Słaba prowokacja, idz sie dziecko pobaw w piasku i nie podszywaj sie pod ludzi!

Gość ciąglesama
Ok to wyzej to tez moja wypowiedz,chciałam napisac inaczej ale tak jakos wyszło.Ale fakt,kutas jest dla mnie bardzo wazny,chyba najwazniejszy;);)Poprostu uwielbiam robic loda:P

Ciąglesama nie przejmuj sie wypowiedziami kretów/nek :/, ja mam tak samo :), ale szukaj faceta wartosciowego, nie gódź się na kompromisy, porządni faceci są, tylko trzeba dobrze poszukać :) .Ale to prawda ze facei w wiekszości szukają seksu, szybkich numerków. Trzeba poprostu takich olać i szukać dalej. :)

Gość Enzo
Posluchaj Stokrotki :) Ma rację :)

Gość ciąglesama
Enzo dziekuje Ci i widze,ze masz na mnie ochote;) Spotkajmy sie i jesli pokazesz mi co masz w spodniach,padne na kolanka i ssanie masz zapewnione:D

Gość ciąglesama
Spoko!Ktoś ma kompleksy na punkcie swojego mikroskopijnego fiuta, ale to nie tamat na forum, ale na wizytę u psychiatry.

Gość ciąglesama
A to o tej "ochocie" to nie ja napisałam do Enzo, ale ten podszywacz.

Gość stefciu gimnazajlista
to pewnie brzydka jestes

Gość Enzo
Nie przejmuj się, dorwały się dzieci do neta i leczą tu kompleksy, no coż natura nie dała im przyrodzenia ale to już ich problem :)

Gość ciąglesama
No tak Enzo ma ogromne przyrodzenie to moze sie tu puszyc na prawo i lewo:P:P

Gość ciąglesama
:-))

Gość ciąglesama
Ciągle próbuję zastrzec sobie nick i nie wiem jak. Wyskakuje mi coś ciągle o złym haśle!

Gość ciąglesama
już długo nie pociągnę bez porządnego bolcowania :(