Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąglesama

Czego pragną mężczyźni- Temat dla PANÓW

Polecane posty

Gość kret na kafe
Dobra, to ja spadam z topiku. Wrócę po 22 to sobie poflirtujemy :D .

Kenzo stwierdził, że jestem wulgarna:-( Przykro mi, bo nie jestem. Po prostu denerwują mnie tacy podszywacze. A ze slów takich jak \"genitalia\" czy \"męskość\" tylko by się wszyscy śmieli i tyle

Ciąglesama, ale wierz mi!!! :) i wcale nie musisz dawac zdjęcia :) wylsesz potem jak sie skontaktujesz z kimś fajnym, mowi Ci uwierz w siebie i w swoje szczęsie, jak mnie się udalo to i Tobie się uda. 🌼

ciaglesama----> ja za 16dni skoncze 22 i tez jestem ciagle sama, ja chyba nie potrafie odbierac sygnalow , tzn dobrze je ionterpretowAC i dlatego pewnie je ignoruje i jestem ciagle sama

ciaglesama-----> mysle ze powazne osoby na pewno by sie nie smiali z takiego okreslenia ale to tylko moje odczucie

stokrotkaa------> i ty jestes teraz z tym facetem , ktorego poznalas wlasnie w sieci????????

Setunia myślę, że mam ten sam problem. Nie potrafie odbierać sygnałów. Kiedy fajny chłopak uśmiecha się do mnie i mam wrażenie że mu się podobam, to ja to tłumaczę w rożny sposób np. że jest tylko miły albo ja nadinterpraetuję. Chyba po prostu nie wierze, że mogę się podobać. A pierwszego kroku nie chcę robić, bo boję się że dostanę kosza.

ciaglesama----> ja mam wlasnie ta sama sytuacje teraz i nie wiem jak mam to odbierac , a moze ja to tak widze bo chcialabym zeby tak bylo albo wlasnie tak jest, ze jeden chlopak ode mnie z roku tez ilekroc spojrze w jego strone to tak jakby sie do mnie usmiechal (albo mi sie to tylko wydaje) , a najdziwniejsze jest to , ze wogole praktycznie sie z nim nie znam i z nim nie rozmawiam

stokrotkaa-----> to pieknie , ze jestescie razem szkoda , ze ja mam takiego pecha

Gość nmbrer
ja przez samotnoścć stałem sie wrakiem człowieka.Kiedyś byłem najlepszym uczniem w klasie ,żyć mi sie chciało .Teraz gdy nie mam dziewczyny wszystko jest do bani i nic mi sie nie chce wegetuje.

dupersztajn -------> no nareszcie jestes:D chyba z nieba nam spadles!!!!!!!!!!🖐️

Gość nmbrer
miłość jest największą siłą.

setunia, to nabierz odwagi i pewności siebie, mozesz tez zrobic tak jak ja, ogłosić się na cafe wyborczej, mnie sie udało znaleźć normalnego faceta, więc Tobie tez na pewno. :)

Setunia szkoda, że mężczyźni nie robią już \"pierwszego kroku\". To ułatwiłoby nam życie:-) Teraz inicjatywa należy do kobiet. Tylko że ja na przykład boję się podrywać chłopaka, bo czuję się jak idiotka. Myślę, że żeby podrywać, trzeba mie do tego \"warunki\", trzeba być zniewalająco piękną. Ja się taka nie czuję.

stokrotkaa---->a gdzie to jest na stronie gazety wyborczej?? bo nie ejstem w temacie:) bo jesli chodzi o to to tam na pewno sa powazniejsi ludzie niz na innych stronach z takimi ogloszeniami aha i czy to jest platne ????

ciaglesama, jesli mogę coś poradzić, wydaje mi się, ze jetes niesmiała, wiec dla Ciebie najlepsze bedzię poznanie chlopaka przez net. Tam nabierzesz odwagi - ja nabralam, bo bylam kiedys podobna do Ciebie :), net pozawla szybko i bezstresowo poznania faceta, przelamania lodow, jak juz sie troche poznacie to w realu bedzie lepiej, ja tak mam :)

ciaglesama----> :o powaznie teraz tak jest , ze to my powinnysmy robic pierwszy krok??? No to ekstra , a ja ciagle czekaM az ta druga strona to za mnie zalatwi:D

setunia tu masz link: http://cafe.gazeta.pl/cafe/0,0.html. Nie ma opłat, i masz racje to chyba najlepszy portal tego typu, najgorzej jest chyba na o2 i interii :/ Choc i na wyborczej na pewno są maniacy, ale więcej jest tych fajnych. Powiem jeszcze tak, na takich randkach jestem od roku (teraz juz nie ) i poznalam chyba 5 fajnych gości, takch których mozna brać pod uwagę...w tym dwóch na wyborczej :). Reszta to porażka, ale tak bywa, trzeba się przekopać przez stado baranów, zeby dotrzec do tego właśniwego. Zyczę powodzenia!!! :)

Tak kiedyś słyszałam, że chłopcy już sami nie chcą poznawać dziewczyn, bo nie chce im się wysilać. Teraz jest podobno dużo \"łatwych\" i oni na takie tylko liczą. Po co wydawać pienidze na kwiatki i kawiarnie, jak są takie co tego nie potrzebują, żeby je poderwać. Co o tym myślicie?

stokrotkaa-----> a ja dlugo trwalo u ciebie to poznawanie sie przez internet zanim postanowiliscie spotkac sie w realu I jakie mialas odczucia po pierwszym spotkaniu w realu??? Ekstra zamiast sie uczyc to tu siedze:D