Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąglesama

Czego pragną mężczyźni- Temat dla PANÓW

Polecane posty

Moją byłą kwiatki przestały interesować dość szybko... Za dobrze miała i znudziło się cholerze :)

ehh tak zabawnie mogło być , a ja muszę się uczyć:(

stokrotka--->thx zaraz chbya tam sobie wejde ciaglesama---> no wlasnie pewnie sa tacy co licza na latwy lup, ale ja taka nie ejstem Mysle , ze takie latwe panienki to nowe pokolenie , od rocznika 87i w gore , czyli takie malolaty , ktore wychowywane sa troche inaczej niz my( np gimnazjum, dyskoteki , ktorych ostatnio jest pelno na kazdej wiekszej wsi prawie a co tam sie dzieje to szkoda gadac) I wlasnie przez takie dziewczynki mamy juz inna opinie w oczach facetow, ale to chbya zalezy tez od ich wieku wogle to jest temat rzeka i mozna by tworzyc mnostwo teorii na ten temat, ktory uwazam za bardzo ciekawy:) I calkiem stracilam watek juz

Bo niektóre takie są. Cholery!:-) Nie doceniają tego co mają. Niektóre to by chciały kwiatki dostawac:-)

Enzo---> to co to byl za model:D , i czym zastapila te kwiatki?????innym? Kenzo-----> czego bedziesz sie uczyc?? mi tez nie chce sie uczyc

Swiat idzie naprzód i faktycznie, czasem panowie zapomianją że powinni się zachowywać wobez dziewczyn jak dzentelmeni :], ja miala to szczęscie ,ze nie spotkałam na randkach w realu zadnego \"nowoczesnego\" pana, ale slyszlalam o takich... do setunia.... Na randkach jestem rok z hakiem z małymi przerwami, bo wdalam się w znajomośc z kompletnym kretynem, ale to nauczylo mnie czegos, więc juz się drugi raz nie dam :) Ja jestem zwolenniczą dość szybkiego spotkania z gościem o ile mi wcześniej wszystko gra, po co sobie wyobrazać nie wiadomo co ;) Przewaznie moje odczucia byly takie, ze nawet po krotkiej znajomości, pojawily sie jakies tam wyobrazenia dotyczace wyglądu ( w przypadku jesli nie mialam zdjęcia ) bo one zawsze są, potem bylo zaskoczenie, zwykle negatywne, nie byli poprostu w moim typie, czasem reszta (gadka) tez nie byla juz taka jak w necie. Bralo się to stąd ,ze net bardzo znieksztalca czlowieka, bardzo... wiec radzę: dosć szybko się uwawiac na spotkanie, miec pewien dystans do tego czlowieka ( zawsze mozna sie rozczarować). Czasem pozory mylą, kiedys poznalam faceta, ktroy w necie bym dość nieciekawy, po prostu nie nadawalismy na tych samych falach, z wyglądu tez nie bylo dobrze, wiec opieralam się zeby się z nim spotkac. Ale w koncu mnie przekonal, i doznalam szoku!. Facet bardzo przystojny, inteligentny, oczytany, super nam sie gadalo. A w necie? Po prostu nie jest fotogeniczny i nie umie zbyc ciekawie pisac, za to mowi ciekawie. Tak wiec czasem mozna sie niezle zdziwić pozytwnie :) Tak wiec najlepiej w necie zrobic wstępne oględziny a potem się spotkać, wtedy jest najlepiej, no i miec trochę szczęscia :)

dawny Enzo Ty śmieszny pojebie:D setunia za bardzo nie mogę się spoufalać bo wtedy nigdy nie zostanę dobrym podszywaczem:D prawa karnego, ale kurwa chyba popłynę na kole przez tą cholerną kafe

i tu się mylisz:D chciałabyś trafić tylko do takiego prawnika jak ja, ale spokojnie daleka droga przede mną:D

Kenzo---------> ja nie jestem tutaj tak dlugo i czesto zeby wiedziec ktory podszywacz jest kim i za kogo sie podszywa itd wiec bez obaw :D Jestes na administracji:P???? a ja mam kolosa z niemca wrrrrr nie nawidze niemieckiego!!!!!!!!!! i jeszcze cos tam o liderze przyszlosci , jakas prezentacje musze zrobic, wygoncie mnie moze co:(

Gość Wszyscy kochaja Dupersztajna
Ciaglesama: A moze ci za bardzo zalezy i tym odstraszasz?

Wiesz co, nie wiem. Raczej się nie narzucam. Ale nie jestem w stanie sama powiedzieć. Ktoś kto stoi z boku móglby mże coś zauważyć.

Poza tym, znam dziewczyny, które naprawdę się narzucają i nikogo tym nie odstraszają, wręcz przeciwnie. Ale zastanowie się nad tym, chociaż chyba jestem zbyt dyskretna

Poza tym, znam dziewczyny, które naprawdę się narzucają i nikogo tym nie odstraszają, wręcz przeciwnie. Ale zastanowie się nad tym, chociaż chyba jestem zbyt dyskretna

Gość Wszyscy kochaja Dupersztajna
A to moze jest odwrotnie.....Moze za niesmialo podchodzisz? W dzisiajeszych czasach zauwazam ze te ktorym wisi i to okazuja ze im wisi cisza sie popularnoscia. Co za czasy!

Mylę że takiego mężczyzny jak ja szukam nie poderwałabym narzucaniem się. Ja lubię takich czułych, opiekuńczyć trochę nieśmialych. Takiego od razu mam ochote przytulić:-)

enzo--------> czyli ona byla taka bardziej przedsiebiorcza, wyzwolona, moze feministka byla, i ona byla taka niezalezna i nie potrzebowala moze wojej opieki , czulosci ktorymni ja darzyles , czyli calkowicie do siebie nie pasowaliscie to sa tylko moje wnioski bez pokrycia:D oczywiscie

Gość google prawdę ci powie
no to może jesteś dla nich za delikatna? i tym ich odstraszasz? bo oni chyba wolą takie, któe wiedzą czego chca i ich olewają :o głowa do góry, nie szukaj na siłę, zyj swoim życiem a trafisz na swojego ksiecia, w najmniej oczekiwanym momencie, zobaczysz!

Wiesz co setunia, feministki chyba też potrzebują czułości, opieki i dowodów miłości. Wiem, bo sama jestem feministką.

Dzięki google! Już sama zauważyłam, ze największe powodzenie mają te mało wrażliwe, którym wisi. Ja też szczerze mówiąc chciałam taka być, ale nie potrafię.:-( a może jednak :-D

Ciągle sama gdzie mieszkasz ?? :) jeśli oczywiście możesz podać takie dane !! :)

ciaglesama-------> ja tez nigdy nie bede sie narzucac facetowi , bo moje wyobrazenie o tych sprawach to jest takie , ze to wlasnie facet ma zdobywac kobiete , a ona ma byc niedostepna bo to chbya wogole jeszcze bardziej ich dopinguje ale tez bez przesady w koncu powolutku bym dala spokoj temu oporowi Moze ja za duzo komedii romantycznych sie naogladalam