Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maybe

Znowu wynik negatywny...

Polecane posty

dopiero drugi raz sie zawiodlam,ale i tak mi smutno... za pierwszym razem sie poplakalam a teraz zwatpilam...

tak bardzo chce dzidziusia... wiem,ze niektorzy dluzej sie staraja i pewnie nie powinnam sie nad soba uzalac ale mimo to jest mi zle:(boje sie ze to sie bedzie ciagnac w nieskonczonosc,ze nigdy nie ujrze tych dwoch kreseczek na tescie

jestem sama ze sowim smutkiem....ale nie dludo maz wroci z pracy i mnie pocieszy...

rozumię, że Ci przykro i smutno :( ja mam za sobą już 11 takich rozczarowań, i nauczyłam się dystansu do tego, najpierw też płakałam, rozpaczałam, teraz wierzę, mam nadzieję ... wiem, że teraz Cię to nie pociesza, ale wierz mi, musisz w sobie znaleźć cierpliwość, wiarę, nadzieję :) a zobaczysz, w końcu się uda!!! :) trzymaj się :)

Gość co o tym teraz mam myślećććć
a jakitest robiłaś? ja pre-test i ostatnio wyszła taka słaba linia,ale niewiem czy wierzyć. od czerwca nic nam nie wychodziło i jestem zszarpana psychicnie

Pedagog----dziekuje🌻 no popatrz to Ty moglabys sie smucic a wierzysz mi chyba brak wiary... ale musze sie wziasc w garsc,w koncu to dopiero poczatek.. robilam test Wondfo---pierwszy raz taki widze---maz mi kupil,wczesniej robilam Quick-vie czy cos takiego z bobaskiem

Bardzo mi przykro. Aby zaoszczędzić Tobie i partnerowi rozczarowań kup testy owulacyjne. Są rewelacyjne i bardzo skuteczne. Ja po dwóch próbach zostałam mamusią. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.