Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym teraz mam myślećććć

Zrobiłam test...

Polecane posty

...w piatek o 14 (pre-test) paskowy i po chwili wyszła druga kreska dobrze widoczna,ale ja nadal nie moge uwieżyć,że to może być ciaza. Wkońcu od czerwca nic nam nie wychodziło. Okres powinien być 3.01.2006,ale wiadomo,że zawsze może się spóźnić. Jak myślicie czy test mógł kłamać? Ta druga krecha jest dobrze widoczna,ale jakby nie było słaba. Choc mój mąż nawet jak kiedyś widziałam jakieś krechy to on nie widział,a teraz sam mówi,że jest jak nic i on nawet ja z daleka widzi,a ja wciąż się boje. Czy test mógł mnie oszukać? pomóżcie,bo do jutra zwarjuje

Gość Gratulacje
Nie zawsze kreska jest super widoczna. Dla pewności proponuje zrobić test jeszcze raz rano :-)

najprędzej upewnił by Cię drugi test, może wybierzcie się do apteki całodobowej, bedziesz mogła spać spokojnie, życzę, aby to były upragnione 2 kreseczki :) ja na nie nadal czekam

chciałabym podziekować,ale niechce zapeszać. Na tym teście osiadły prusza i ja 2 razy przetarłam go chusteczką i tak myśle,że może ta linia tam zawsze jest,a ja po prostu starłam tą góre i ona przez to zaczeła być widoczna.

chciałabym podziekować,ale niechce zapeszać. Na tym teście osiadły prusza i ja 2 razy przetarłam go chusteczką i tak myśle,że może ta linia tam zawsze jest,a ja po prostu starłam tą góre i ona przez to zaczeła być widoczna.