Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jureczekk

OSTRY SEX???

Polecane posty

Gość jureczekk

jestem ze swoja polowka stosunkowo niedlugo, prawie 6 miesiecy, w lozku zawsze nam sie ukladalo bardzo dobrze, nigdy ani ja ani ona nie narzekalismy na sprawy z tym zwiazane, ale ostatnio moja malutka zasugerowala mi ze chcialaby zebysmy pokochali sie czasem troche inaczej niz zawsze, mniej delikatnie. mowiac szczerze to zaproponowala ostry sex... troche sie zdziwilem, normalnie pewnie bym z nia porozmawial i wyjasnil co sie kryje pod tym pojeciem,ale szczerze mowiac nie usmiecha mi sie za bardzo perspektywa wyjscia na amatora (ona miala przede mna kilku partnerow, a ja raczej mam nieduze doswiadczenie i troche tak glupio mi z tym), wiec postanowilem zapytac was. co o tym myslicie wogole? to normalne jest wogole ze kobiety same prosza o ostrzejszy sex? bo do tej pory wydawalo mi sie ze to raczej my, faceci mamy takie tendencje..

Gość jureczekk
:) no wlasnie, sam sie zdziwilem troche i nie to zebym byl niezadowolony ;) problem w tym ze nie bardzo wiem jak sie za to zabrac, bo nie chcialbym tez zaczac od jakichs opcji sado-maso bo nie sadze zeby to miala na mysli, a tak pytac jej to tez nie bardzo, bo skoro do tej pory jej nie zawiodlem w lozku, to wole taka reputacje w jej oczach zostawic ;) co byscie proponowali? jak to "upikantnic"?

Gość ja tez lubie
czasem ostro... polega to na tym, ze kochamy sie mocno (pchniecia sa mocniejsze niz zazwyczaj), zmieniamy miejsce - np. na stole, na dywanie, w lazience, wtedy krzyczymy i wydajemy glosniejsze dzwieki (spowodowane jest to tym, ze odczucia sa mocniejsze- czasem nawet troszke boli, ale jest to przyjemny bol)

Ja bym proponowala zwiazanie jej rak i przepaske na oczy + szeptanie jakis swinstw do ucha... ;) Poskutkuje na pewno!

Gość jureczekk
no to chyba dobry pomysł z ta przepaska na oczy i zmiana miejsca :) jeszcze jakies sugestie? dzieki z góry

Gość jureczekk
Lusesita-czyli nie polecasz? ;)

nikt nie mówi, że masz być być brutalny, jeśli jest zadowolona z tego co zazwyczaj robisz. rób to nadal, tylko hmmm bardziej stanowczo, gwałtowniej:D mocniej przytrzymuj, pchaj, wyszeptaj \" uwielbiam cię rżnąc moja suczko:P\" parę klapsów też nie zaszkodzi:P

Gość jureczekk
tak sobie teraz mysle, skoro Wy Kobiety tak mowicie ze to lubicie, ze pewnie wyszedlem przed moja polowka na dyletanta lozkowego, skoro od razu nie wpadlem na takie urozmaicenia:/ ehhh jak mozecie to napiszcie jeszcze o jakichs swoich "pikantnych" dojsciach, moze troche wiecej szczegolow, musze nadrobic troche, bo "lekcji" nie odrobilem :)

Gość jureczekk
heheh, jak pisalem to wlasnie sobie myslalem ze ktos sobie pewnie pomysli ze mnie to "stymuluje", ale nie Lusesito, nie trzepie jak to ladnie ujelas ;) pytam serio, bez obaw z tymi slowkami to chyba tez dobry pomysl, ale nie chcialbym przegiac, bo jak jej szepne jakies swinstwo i zbyt przegne to chyba bedize niewesolo...dajcie jeszcze jakies przyklady takich werbalnych zachet do ostrzejszego seksu, dzieki!

Gość cuddle
Podgryzanie. Obowiązkowo. ;)

Gość cuddle
Lusi, tylko ostrożnie, bo ją jeszcze chłopak oskalpuje ;)

Gość jureczekk
nie no, z włosami to sobie moze na pierwszy raz daruje ;) byla ostatnio uu fryzjera

Jureczku a czy nie lepiej , gdybys sam zapytał swoją partnerkę co ma na myśli przez OSTRY SEKS. niekoniecznie to co inne uwazają za \"ostre\" ona zaakceptuje. Ja np nie lubie szeptów typu \" uwielbiam cię rżnąc moja suczko\" :P

kobitki to lubią.... proponuję to samo co w powyzszych wpisach, a już napewno te sprośne rozmowy.... mój mężczyzna ostatnio bardzo się nakręcił udając mojego podwładnego :)) było ostro... polecam

Bierz ja gdy sie tego nie spodziewa, zdecydowanie, podwiń spódniczke, zedrzyj majteczki. Najlepiej na stojaco, przypzyj ja do ściany, unieruchom ręce i wejdź w nia. Nieważne że akurat coś robi, niech sie pali, wali i dzwoni. Pchniecia musza byc mocne izdecydowane. Im mocniejsze tym lepiej. Nie przedłużaj stosunku. Gdy się kochacie normalnie w łóżku, unieruchom jej ręce nad głowa i pchaj ile masz siły. Gdy sie kochacie od tyłu złap ja za włosy i lekko odegnij głowe do tyłu. Złap mocno za biodra. I rób z nia co chcesz, niech nie decyduje. Zmieniaj pozycje, stamowczo, szybko, gwałtownie. Zycze powodzenia i skuteczności

Gość jureczekk
blondynka35-no pewnie bylo by lepiej, ale jak juz wyzej napisalem, "męska duma", niestety...po pierwszym takim razie bedzie mi latwiej o tym mowic, a na razie chcialbym ja zaskoczyc, i pokazac jej ze potrafie inaczej niz delikatnie, i ze nie musze o wszystko pytac...rozumiesz? :) shantee-dzieki ;) (zreszta wam wszystkim dziewczęta :) ) nadal nie mam przekonania co do tych sprosnych slowek, poradzcie cos w tym kierunku, bo tu widze zdania sa podzielone...

Może zacznij od delikatniejszych słowek. Np: Zerżne cie tak że tego nie zapomnisz Będe cie rznął aż będziesz błagac żebym przestał Przejedź językiem bardzo powoli i mocno po jej cipce i powiedz: uwielbiam twoja cipke Spytaj jej sie kim jest. Moze sama ci odpowe że twoją suka albo kurwą. Wtedy będziesz wiedział na co możesz sobie pozwolic. Zacznij najlepiej tak: \"Jesteś moją cipką, słyszysz, tylko moja. Powtórz! Głośniej! Kim jeszcze jesteś??!!!\" I w tym czasi ja rżnij najlepiej od tyłu.

Jestem w 100% kobietą. Po prostu lubie seks i wiem co chce. A mam taka nature i lubie pomagac innym.

O tak. Im ostrzej tym lepiej. Lubie jak we mnie mój facet wchodzi gdy jestem sucha. TAki przyjemny ból. Czesto uciekam przed nim cipka i wtedy musi mnie łapać, po jakims czsie jest juz tak napalony i gwałtowny że aż drży. A wtedy jak mnie dopadnie to aż ściany drża. MMMMM

Gość jureczekk
shantee-dzieki wielkie! dobry sposob z tym pytaniem kim jest ;) mam jeszcze takie pytanie, co myslicie o sexie w pozycji stojacej? np: ona odwrocona do mnie tylem, oparta o drzwi, jak przy przeszukiwaniu przez policje, itp? nada sie? w sumie jak sobie tak pomysle, to ja tez mam duzo fantazji zwiazanych z ostrzejszym sexem, nie chce tylko przegiac..

dobre to z tym przeszukaniem, ja lubię tak od tyłu... proponuję jeszcze od tyłu oprzec kobiete np. o stół.... wspaniały widok dla mężczyzny a dla kobiety sama przyjemność....

Gość jureczekk
tak mi przyszla jeszcze mysle, ze mozna by pociagnac dalej zabawe w ogdywanie rol, z tym policjantem ;) wkrecilem sie, stworzylyscie potwora :)

jureczku w moim pierwszy poście taka własnie pozycje mialam na myśli. na stojaco, odwrócona do ciebie tyłem. Tylko bardzo ważna rzecz. Musisz mieć dobrze wyćwiczone szybkie wchodzenie w nią w różnych pozycjach. Bo jak bądziesz za długo próbował to juz nie będie takiego efektu. Dlatego najlepiej czasami zrobić szybka i brutalna minete. Czyli pociągnięcia językiem mocne i głębokie. W dobrze nawilżona cipke lepiej trafić. I pomagaj sobie przy wchodzeniu dłonią.

Gość jureczekk
shantee-moze powinnas pomyslec o napisaniu poradnika? :) dzieki wielkie jeszcze raz!