Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaha

Kochałam sie z chłopakiem jak mialam okres, czy moge być w ciąży? BŁAGAM ODPISZC

Polecane posty

Gość Kaha

Kochałam sie z chłopakiem jak mialam okres, czy moge być w ciąży? BŁAGAM ODPISZCIE

Gość sex w czasie okresu
powinien się "odbywać" z użyciem prezerwatywy.To cholernie niehigieniczne!:O A co do pytania-raczej nie,ale moja kumpela tak zaszła w ciąże,wieć nigdy nic nie wiadomo.Z tym że ona miała nieregularne cykle,nie wiem jak jest u Ciebie.Myślę,że będzie ok,ale na przyszłość pamiętaj,że okres to żadna gwarancja sukcesu!!!

Gość zasmuce cie niestety
ale okres to nie ejst moetda antykoncepcji i okres to nie dni nieplodne Oczywiscie ze mozna zajsc w ciaze podczas okresu !

Gość ZDARZA
się to niezwykle rzadko, aby podczas okresu były dni płodne. W sumie masz niewielkie prawdopodobieństwo bycia w ciąży.

Gość okres
i kochanie to zboczenie,parszystwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nowa znajoma
seks podczas okresu???? które z was lubi lubi to robić tak na indiańca?nie przeszkadza ci że jesteś wtedy upaćkana krwią??

Gość hhhhhhhhhhhh
mnie nie przeszkadza i mojejmu mezowi tez nie i najlepiej bo wtedy bez niczego i w ciazy nie jestem

Gość to niemożłwie
w ciaze mozesz zajsc tylko mieszy 11 a 15 dniem cyklu,podzcas owulacji. a okres to nie czas owulacji.,nie ma najmnijeszej szancy zebys zaszla

tez sądze ze nie bardzoo... chciaż u kobiet które maja cykl krótki np. 20-22 dni owulacja moze nastapic pod koniec okresu, czlyli nie jest to wykluczone...

Napisz przede wszystkim jakie dlugie masz cykle. Pamietaj o tym, że plemniki w ciele kobiety mogą przeżyć nawet 7 dni i w ten sposób poczekać sobie na jajeczko, więc pewności nigdy nie ma!

Gość lkjh
nie w czasie okresy to dni niepłodne i sądzę ze nie mogłaś zajść w ciąże...co do kochania to ja kiedys byłam na wielkie NIE jesli chodzi o kochanie w czasie okres ale moj mężczyzna jakos namówił mnie raz potem drugi i teraz kiedy mamy ochote to poprostu kochamy sie kiedy chcemy :-)

Gość Mocate
Oczywiście, że możesz zajść w ciążę podczas okresu, dlatego, że plemniki w pochwie przy sprzyjających warunkach mogą zyć nawet do 5 dni, wiec mogą Cię zapłodnić.

Moja przyjaciółka kochała się tylko w 3 dzień okresu bo potem maż wyjechał na 4 mies. za granicę i zaszła teraz synuś ma juz 13 lat dobrze ze jest b. podobny do taty bo początkowo były różne podejrzenia.....- miała wtedy już 15 miesięcznego pierwszego synka więc była przekonana że wtedy nie zajdzie . Ale prawdopodobieństwo jest ok. 3 %