Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eviva wiosna

Pieluchy tetrowe, czy pampersy???

Polecane posty

Gość eviva wiosna

No własnie,które lepsze?? I czy w ogóle jeszcze mozna kupić gdzies p.tetrowe?? Za pół roku zostanę mama po raz 2. i po raz 2. wolę uniknąć pampersów.....

Gość bądźmy precyzyjne
Tetry kupisz w każdym sklepie z artykułami dla dzieci. Wole pampersy i takich używam. :)

fAKTYCZNIE TETRE KUPISZ W KAZDYM SKLEPIE DZIECIECYM . Ja od poczatku uzywam samych pampersow i jestem bardzo zadowolona nigdy nie przerzucilabym sie na tetre.Tetre trzeba co chwile zmieniac bo zaraz dziecko ma mokro i przesikuje ubranie a jak dasz folie to sie odparzy ,pampersy jak napewno wiesz maja dbrze chlonna powieszchnie ktora zatrzymuje wilgoc i przepuszcza powietrze , moje dziecko jeszcze nigdy sie nie odpazrylo mimo ze czasem nie zmieniam pieluszki nawet kilka godzin jesli oczywiscie nie ma kupki.Cenowo tez zle nie wychodza bo do tetry trzeba kupic dobry proszek i wlanczac pralke co chwile a to tez sporo kosztuje.

Gość informacja dla Viki 2
pisze się: włączać powierzchnię

Gość jak mnie...
jak mnie WQRWIAJA takie osoby poprawiajace innych ludzi.. A moze sie kobiecie trafilo pisala szybkoi pacnela byka boze.... oby te osoby prad PIERDOLNĄ ps..czy dobrze napisane jest pierdolną czy chcesz mnie poprawic :P

Gość pierdolnął

Gość Informacja dla jak mnie...
oczywiście należałoby napisać: pierdolnoł

Gość jak juz to pierdolnol

Ciekawe czy ty nigdy nie robisz bledow jak cos szybko piszesz ....jestem pewna ze tez czasem jakiegos walniesz megamozgu!!!!

Gość tyle że każda wypowiedź
Viki jest nie do przejścia :O

Gość pierdolnął a nie pierdolnoł
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pierdolnął

Gość tosh
ło matko a jakiej odpowiedzi sie spodziewasz? masz dużo czasu uzywasz tetry, pracujesz nie masz ochoty po pracy prać uzywasz pampersów chyba proste

jak ci tak przeszkadzaja moje wypowiedzi to ich po prostu nie czytaj!!!!Wcale nie zalamie sie z tego powodu madralo!!!!!!!!!!!!!

Wiele osob czyta moje wypowiedzi i akuray tylko tobie one przeszkadzaja wybacz ale malo mnie to obchodzi.

Gość eviva wiosna
Ej babki!!! Dajcie spokój!!!! Ja chciałam spytać o PIELUCHY!!!! Spokój już!!!!! A moja starsza córa ma 11 i tylko tetra, ale jak miała 14 miesięcy to już nie "lała" w majty.... Więc teraz pomyślałam, że to dobry sposób :)

Gość jak mnie..
Viki nie denerwuj sie!!! Szkoda nerwow.. Ale mnie zloszcza tacy ludzie.. Bo zachowuja sie jakby sami byli krystaliczni... Po prostu chodzace idealy... A takich tu na kafeterii pelno.. i zazwyczaj nie loguje sie 1 z 2 na swoim czarnym niku tylko na pomaranczowym aby byc nierozpoznawalnym!!!

Gość eviva wiosna
Oczywiście 11 lat :)

widze ze ty tez niezle byki sadzisz, niepopisales sie z tym pierdolnoł!!!!

Ja sie nie denerwuje zwisa mi to ze sie jajas madrala chce popisac znajomoscia ortografii.Osobiscie polecam jakas olimpiade z ortografii, tam sie bedzie mogla wykazac ... a jak sie cos nie podoba to wypad z forum....baj!!!!!

Gość eviva wiosna
Taaaaaaaaaaaaa...........................:O :O :O Ale ja założyłam taki "pacyfistyczny topik"....... O kupkach, dupkach i pieluchach.... Oj... Oj.....

Eviva wiosna to bardzo szybko twoja cora przestala siusiac w pieluszki..... moja ma 20 mies . i tez juz siada na nocnik ale nie zawsze czasem nie zawola ale i tak jestem z niej dumna.

Gość eviva wiosna
No to i tak nieźle!! Naprawdę!! Znam przypadki, że dzieciaczki dobijały 3 lat i jeszcze.... w majty!!!!

Czy to wazne jak kto pisze wazne ,ze wiesz o co chodzi !!!!!!!!! Tu nie dyktando ortograficzne kretynie

Co do pieluch to przy pierwszym dziecku uzywalam pampersow i przy drugim tez bede. Nie bede sie bawic w pranie pieluch. Na to samo wychodzi,zadnych oszczednosci. Policzyc prad,gaz,wode,proszek to to samo. To nieprawda,ze dzieci w pampersach dluzej sikaja w majtki,moja corcie sadzalam jak tylko umiala dobrze siedziec.Ok 10 miesiaca zycia i latem chodzila w samych majtkach wiec jak zrobila to poczula. Miala rok i 3 miesiace wolala AA

Gość asia1206
Ja swojej córci daję pampersy, według mnie są super. Dlaczego ? Sa wygodne, nie przemakają,dziecko nie budzi się bo ma mokro, jest spokojniejsza. I zgadzam się z opinią że wcale taniej tetra nie wychodzi, a ile dziecko musisz przekładać , bo jak zrobi ci raz siusiu to musisz przebrac. W pierwszych mies. wiecej ich idzie a później już dużo mniej nawet o połowe. Takie jest moje zdanie.

Ja też korzystałam tylko z pampersów,ale co kto lubi. Pamiętaj o dobrym kremie, który chroni dziecięcą pupę przed bardzo niebezpiecznymi odparzeniami i otarciami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość gość
Moja sąsiadka preferowała tetrę, uwazam co kto woli.

Gość gość
Wciskacz reklamy odgrzebał temat sprzed 10. lat ale wypowiem się bo sporo się zmeniło przez ten czas. Coraz więcej jest głosów, że noszenie non stop wkładek intymnych może być niekorzystne dla zdrowia kobiet, że sprzyjają infekcjom itd. I o pieluchach to samo. Dr Jaśkowski wręcz twierdzi, że pieluchy jednorazowe mogą przyczyniać się do niepłodności w przyszłości zwlaszcza u chłopców. Nie wiemy dokladnie jaki wplyw ma chemia i mikrowłókna zawarte w pampersach na zdrowie w wymiarze długoterminowym. Mnie to zastanawia. ..