Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulunia

Czy Linomag płyn naprawde komus pomogl na pryszcze?

Polecane posty

Gość Lulunia

Czytalam ze podobno pomaga. No wlasnie PODOBNO. A czy jest tu ktos komu na pewno pomogl??? Prosze napiszcie.

Gość marchiness
hej 🌻 ja stosowałam już parę razy-smarowałam buzię.i chyba pomaga.za mało razy się smarowałam,zeby się wypowiedzieć.ale chyba jest lepiej....ja miałam maść-skonczyła mi sie wczoraj.teraz kupię płyn :)

Mi pomogl płun, ale nie az tak bardzo ze wszystko usunal. Pomaga troche na zaskorniki, troche na duze podskorne gule. Napewno nie szkodzi. Nawilza skore, odzywia ja. Ja uzywam na noc. Ogolnie stan cery jets o wiele lepszy, ja polecam.

Gość eeeeewelina
A co to wogóle jest za płyn?/Ile kosztuje i gdzie go można kupić??I naprawde jest skuteczny????Nigdy o nim nie słyszałam:(

Gość dermaknel
kupcie sobie masc dermaknel bez recepty za 7zl za 20g,mi pomogl moze i wam pomoze smarowalam sie na noc i teraz mam ladna buzie bez pryszcze i przebarwien do tego witamina A i PP i po klopocie,sprobujcie,pa

Gość wiecie
no wlasnie napiszcie jakie ma zastosowanie....

Gość kafelka
A łykał ktoś może Linomag w kapsułkach? Ile kosztuje jedno opakowanie?

to co napisała mi pewna miła osóbka na kampanii 🌼 mam nadzieje ze sie nie obrazi ze wklejam to tu :) \"na luskiewniku w sumie sam linomag płyn polecany jest bardzo - do picia... nie wiem, jak tam sie sprawa z kapsułkami przedstawia... tu mały cytat : ...warto zażywać witaminę F (preparat Linomag - płyn - pół łyżeczki 2 razy dziennie.... Witamina F reguluje gospodarkę hormonalną i tłuszczową, ochrania wątrobę, działa przeciwzapalnie, przeciwmiażdżycowo i przeciwrakowo. Wpływa korzystnie na skład chemiczny wydzielanego łoju, rozmiękcza i usuwa kamienne oraz utajone (głębokie) wągry, udrażnia ujścia gruczołów łojowych, zapobiega krostom ropnym i bliznowaceniu zmian trądzikowych, przyśpiesza regenerację skóry i błon śluzowych. Leczy więc trądzik przyczynowo, a nie tylko objawowo. Ponadto witamina F chroni przed otyłością, zapobiega łamliwości włosów i paznokci, pojawianiu się plam na paznokciach, wypadaniu i rozdwajaniu się włosów.\" tylko efektów nie widać po tygodniu, więc prosze na to nie liczyć \" za co bardzo jej dziękuje ;):*

Gość xcvbnm
tytlko gdzie do mozna kupic, jak pytam to nie wiedzą ludzie?

Gość endi
czy jak mam płyn linomag to moge go pic? na etykiecie jest tylko mowa o zewnetrznym smarowaniu

Gość kafelka
A gdzie można kupić to cudo? :D

On jest do stosowania zewnętrznego ale nic ci sie nie stanie jak wypijesz łyzeczke na dzień :) chyba tylko w internecie mozna kupic :( bo dzisiaj przeszłam wszystkie apteki i nie znalazłam buuuuu:(