Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pukla

ciąża a trądzik

Polecane posty

Gość pukla

czy w ciąży któraś z was, miała trądzik lub skóra sie poprawiła jesli miałyście tłustą, bo ja osobiście mam cerę łojotokową i boję się ze w czasie ciązy trądzik powróci...........

Gość kwietniówka07
mi sie wlasnie pojawił a jestem w ciazy. nie wiem,czy mozna uzyc no toniku do cery tłustej,antybakteryjnego wysypało mi twarz ramiona i plecy....

Gość kwietniówka07
miało byc np toniku... a jak było u was?

kwietniowka...idz do dermatologa bo sa takie leki robione ktore przy tradziku moga uzywac ciezarne..Wiem bo sama uzywam..A moze jak tak Cie wysypało z dnia na dzien to jakies uczulenie..a wtedy wapno:)

Gość ewwulina
ja w ciąży miałam dużo lepszą cerę niż zwykle. Nie świeciła mi się i mniej miałam tych znienawidzonych wyprysków. Włosy też były w dużo lepszej kondycji. Wpływ na to miały zapewne hormony ciążowe. U każdej z nas jak pokazuje przykład wygląda to inaczej.[url=http://www.szipszop.pl]http://www.szipszop.pl/tickers/11045.gif

A ja niestety w ciązy zaczęłam mieć problemy z trądzikiem.Wysypało mnie strasznie. Im większy był brzuszek, tym krost coraz więcej.Pojawiły się na brodzie oraz na policzkach przy nosie.Teraz cały czas z tym walczę a moje dziecko ma już 7 lat.Raz jest lepiej raz gorzej, ale cery jak sprzed ciązy już chyba nigdy nie będę miała.

Gość bibik
Mnie wysypywalo do ok.4-5 miesiaca a pozniej bylo juz dobrze. Niestety na zmniany hormonalne majace w tym czasie miejsce nie wiele mozna zadzialac. Pozdrawiam!!!