Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażusia

ciągle jest mi gorąco

Polecane posty

Gość Grażusia

zazdroszczę wszystkim zmarźluchomtego, że w zimie mogą sobie nosić swetry. ja wkładam pod kurtkę podkoszulkę bawełnianą dla przyzwoitości z długim rękawem. gdybym założyła sweter to bym się ugotowała. jest mi dobrze w zimnie. mam w mieszkaniu 19 stopni i jak przychodzą znajomi to jest im zimno. kiedy podkręce ogrzewanie i im jest wreszcie ciepło to ja nie mogę wytrzymać i zaczynam wietrzenie. od tego można zwariować! czy ktoś też tak ma? skąd to się bierze? może macie pozytywne doświadczenia w leczeniu czegoś takiego?

Gość Grażusia
też ci było ciągle gorąco? w jaki sposób dowiedziałaś się o zastrzykach i co to było? możesz opowiedzieć więcej?

z tym zastrzykami to był żart :o Jest -10 stopni, więc otwórz okno na całą noc, a rano będziesz soplem lodu :D

Gość Grażusia
specjalne podziękowania za zbawienną radę. jednak problem będzie aktualny po zamknięciu. mam nadzieję, że nie polecisz mi snu w Himalajach - chociaż byłoby po problemie.

Gość perhydrol
a masz może nadwagę? A jak nie , to może probl;emy z tarczycą

Gość ola2000
u mnie wlasnie jest naodwrot prawie ciagle jest mi zimno w domu chodze w swetrze i polarze ale ja mam problemy z tarczyca moze powinnas sprawdzic sobie poziom hormonow

Gość ja marzne jak cholera
:o

Gość ja tez marzne
jak cholera :O

Gość Też tam mam
:( dlatego wolę zimę od lata

Gość mi też
jest zawsze gorąco, wszyscy sie dziwią jak chodze w krótkim rekawku a oni w swetrach... i też wole zime od lata bo w lecie to nie mogę wytrzymać

Ja siedzę w domu to jest mi zimno, jak tylko wyjdę na powietrze i zaczynam iść robi mi się strasznie gorąco i też sobie z tym nie radzę. Ostatnio zaczęłam poprostu rozpinać kurtkę i mam efekt- jestem przeziębiona :( Wydaje mi się, że to właśnie wplyw hormonów.

zazdroszczę, u mnie w domu jest cholernie zimno, ledwo mozna przetrzymac zime (kiedy sie skonczy?!!), mama oszczedza na ogrzewaniu, a po za tym jej, podobnie jak Tobie jest ciągle cieplo. Jak troche odkręci ogrzewanie i nareszcie moge zdjac jeden z trzech swetrow, ktore mam na sobie, to jej jest gorąco i na przyklad nie moze spac i znowu zakreca, horror...

Gość ech Grażusiu..
masz aż 19 stopni w mieszkaniu !! i się dziwisz że ciepło !! Ja mam 14 góra 16 stopni, bo oszczędzam. Jak przychodzi ktoś znajomy, to od progu krzyczy - co tu tak zimno - a ja już tego zimna nie czuję, bo się przyzwyczaiłam. Też odkręcam gościom kaloryfer, a jak wyjdą wietrzę, bo co z tego że jest wreszcie ciepło, jeśli zaczynam się czuć jak szklarniowy pomidor ( duszno mi i gorąco, nie ma jak oddychać )

nie piszę tego żeby was straszyc, ale mi też kiedyś bylo ciągle gorąco, aż okazało się, że mam problemy z sercem- mój \"normalny\" puls to ok 80-90na min. Przez to właśnie było mi tak gorąco, serce ciągle bilo mi tak jak w trakcie wysiłku:( teraz biorę leki i jest już w miarę ok:) ale nie wpadajcie w panikę:) słyszałam, że to może byc też skutek rozstrojenia hormonów ( tarczyca właśnie). Spytajcie najlepiej lekarza:)

Gość zahartowanie
albo nadczynność tarczycy ?

Gość tarczyca lub przekwitanie
albo otylosc

Gość Jakub w
Ja Po prostu mam grupę krwi A i jestem bardzo zachartowany chodź Po prostu tak jak ja przez caly czas w krótkim rękawku i otwieraj okna jeśli po tym horujesz to ubieram się normalnie