Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pieniek1971

jestem bliźniakiem, co myślą o bliźniakach Ci co wierzą że ma to jakieś znaczeni

Polecane posty

chciałabym jeszczze cos o bl;iźniakach się dowiedzieć:)

Gość bliznaczkaaaaaa
ja i moj facet jestesmny blizniakami i zeby by,lo smieszniej z tego samego dniA :p

Gość kasia i Łukasz
ja jestem wodniczą mój łukasz jest bliźniakiem slub mamy 23 wrzesnia, i jedno powiem do sząłu doprowadza mnie jego wybuchowy charakter, i wogóle nie jest zazdrosny o mnie ja o niego tak ale tez nie pokazuje tego w nadmiarze, ogólnie bardzo sie kochamy i jest z nas superrr parka. Lukasz jest odpowiedzilany pracowity kombinator, zadufany w sobie, bryluje, łatwo zagaduje, nie wie co to subetlnosc czy nieśmiałość, jest fajny gdyby nie to ze wrzeszczy jak tylko sie obudzi,ale i tak go kocham.

kasia i Łukasz - to zupełnie jak u nas tylko moja połóweczka to panna może sie kiedyś poznamy na żywo :) miałybyście o czym rozmawiać :) pozdrawiam

Gość gośćkiki
to zbież go do galopu to nie będzie wzeszczał i krzyczał jak go ustawisz ! przecież jesteś wodnicą waleczną a nie ciapą niedrajdą kobietą ? a wodnice waleczne potrafią dać rozkaz i ustwić faceta do pionu na rozkaz ? wystarczy ze mu obiecasz duzo rozkoszy wodniczką to facet sie ciebie posłucha ! a jak już będziesz w bieliznie to nie odrwie od ciebie wzroku nawet na minutę tylko będzie aniłka diablice wodnice chciał schrupać ! pan blizniak ale w zamian musisz mu dać duzo przyjemnosci i rozkoszy w tedy zostnie pantoflarzem ! jesli się nie zgodzi powiedz ze odchodzisz od niego to dostnie ultimatum i sie wystraszy ! uwież mi są sposoby na facetów zeby ich ustwiać do szeregu ,wiele jest sosobów ! najlepszy sosoób odchodze od ciebie i dizała