Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysia023

najpierw różowe potem brązowe upławy

Polecane posty

Gość pysia023

witajcie 15 grunia mialam miesiączke trwającą 6 dni, od 4 stycznia do 7 mialam różowe upławy które zmieniły sie w barązowe, nie mam zadnych dolegliwości.powiedzcie co to może być??bardzo się niepokoje!

Gość a czy bylo
cos jeszcze? np. jakies swedzenie, pieczenie albo cos w tym rodzaju?? Ja rozowe uplawy mialam, gdy mialam grzybice pochwy (zazywalam antybiotyki ktore wyniszczyly flore bakteryjna pochwy i zachorowalam:( ). Zazywasz moze tabletki anty.? bo bardzo malo napisalas, wiec ciezko wogole cokolwiek powiedziec....

Gość pysia023
no właśnie nic mnie nie piecze ani nie swędzi i nie brałam żadnych leków a upławy raczej nie mają dokuczkliwego zapachu i nie biorę żadnych anty

Gość o tylu
do gina marsz, bo to moze być grzybica, ale też i jakas powazniejsza infekcja pochwy, szyjki macicy lub też moze coś z przydatkami. bo jeżeli najpierw byy rózowe, a potem brązowe, to znaczy, ze gdzieś coś krwawi/ło.

Gość a może to nie upławy tylko
plamienie? bierzesz pigułki? może masz źle dobrane albo jakieś zaburzenia hormonalne? w którym dniu cyklu się pojawiły ?

Gość pysia023
no będe musiała iść :( bo bardzo mnie to niepokoi... dziękuje za odpowiedź

Gość o tylu
napisała przeciez, ze nie bierze tabletek. to moga być zarówno zaburzenia cuyklu jak i jakieś infekcje, które wcześniej wymieniałam. w każdym bądź razie nie da sie tego wyleczyć na kafe. tylko ginekolog.

Gość pysia023
nie wiem co to może być ale ten różowy śluz był żadki a brązowy jest gęsty...

Gość ciapała
mam 13 lat jescze nie mialm okresy od kilku miesiecy z pochwy wycchdozi mi bialy sluz jk dzis poszlma do wc mialm cale majtki brazowe....i to nie bylo obok pupu tlyko u gory majtek ... cyz dostane okresu ? prosze mipwoeidzec jak mam sie do teo przygotowac :)

Gość witamy w świecie kobiet
:) kup podpaski, nie noś ciężkich rzeczy, nie bierz zbyt gorących kapieli do końca plamienia. I zanotuj w terminarzu datę pierwszej miesiączki ;) Gratuluję 🌻 :classic_cool:

Gość monikabala
Po siedmiu miesiącach od porodu dostałam okresu. Był bardzo obfity. Po dwóch tygodniach po jego zakończeniu zaczęły mi sie upławy bardzo brązowe i trwają już trzeci tydzień. Poza tym nic mi więcej nie dolega. Co to może być?

Gość nefretari16
witam, za 4 miesiace skończe 16 lat od jakiś 2 lat wspolzyje od wczoraj mam dziwne plamienia pomaranczowo-rózowa wydzielina bola mnie okolice jajnikow i czuje w pochwie dziwne smyranie bardzo czesto musze oddawac mocz , okres mialam ok . 15-20 grudnia z tego co mi wiadomo nie powinnam miec takich objawow z powodu zapalenia pęcherza. czy wiecie moze co mi dolega?? :( bardzo sie boje ze to moze byc jakies zakazenie ...[wspołzylam tylko z jednym chlopakiem i obydwoje bardzo dbamy o higienę ]