Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcheweczka

marchewka na ładny koloryt cery.....

Polecane posty

Gość marcheweczka

czy ktos wie ile trezba jesc codziennie marchewki, zeby twarz uzyskała delikatny, ładny koloryt, i po ilu dniach widac takie efekty? nie moge sie opalac ,a jestem blada jak sciana, dlatego pomyslałam wlasnie o marchewce;) odchudzam sie i przy okazji marchewka moze tez byc odpowiednim dla mnie pozywieniem;)

Gość postanowienie noworoczne
a ja od poczatku roku czyli juz 10 dni:P pije codziennie szklanke soku z marchewki - robiony w domu! slyszalam, ze jak sie pije 1 szklanke dziennie przez miesiac, pozniej pol miesiaca przerwy, pol miesiaca picia, pol miesiaca przerwy, itd. to skora ma ladny koloryt... wiem, ze tez mozna zzkolknac w trakcie tej kuracji:P glownie jest to spodowane tzw. "zaniczyszczona" watraba, wtedy sie ona oczyszcza i sie zolknie, ale to tam kiedys mija;] a jak watraba jest w porzadku to nie zzolkniesz - to wiem, z ksiazki Tombaka

Gość glupoty wypisujecie
sok z marchwii robi najrozniejsze rzeczy ze skora... Czasem np na dloni wyskakuje zolta plama lub gdzies na ciele, a reszta ciala blada dalej... Ponadto co za duzo to niezdorow - nie mozna za duzo pic takich sokow -- nawet jesli chodzi o naturalne soki-bo w soku znajdueje sie bardzo duzo marchwi-normalnie nie zjemy np kilograma tego produktu:) wiec dajcie sobie spokoj...

tak dobra jest ale tylko dla brunetek i szatynek o ciemniejszej karnacji, moja kumpela jest \"swinska\" blondynka i u niej to strasznie wygladalo. Ogolnie polecam Bio karoten z Pharmy Nord dziala rewelacyjnie, natomiast capivit sun to lipa wyrzucona w kanal:)

nieprawda, moja ciocia jest naturalna jasna blondynką. Pije codziennie, i jest brzoskwiniowa. potem bedzie piła co 2-3 dni sok.

kobietki, nie wiem do jakich wy lekarzy chodzicie! szklanka soku z marchewki wplywa na watrobe zbawiennie! reguluje i oczyszcza. A jesli ktos nabierze zoltawego koloru skory, oznacza to, ze soczek usuwa z organizmu toksyny (ktore to wydzielane przez skore powoduja zolte zabarwienie). Jesli macie ich duzo w organizmie to tyle dlugo bedzie trwal proces oczyszczania, a potem juz skora nabiera brazowego odcienia. Wiec zoltemu kolorkowi winne zle odzywianie czipsikami itd. oraz toksyny... Pozdrawiam!