Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA ZROSPACZONA /

CZY NADRZERKA MOZE BYC PRZYCZYNA BOLU PODCZAS SEKSU?

Polecane posty

Gość ewcia28
dziewczyny nic sie nie bojcie. chyba wiekszosc z nas musi to przejsc. ja podejrzewam,ze mam nadrzerke od 9 lat ale takich mamy specjalistow, ktorzy dokladnie nie badaja. w koncu poszlam do innego lekarza. mam straszna nadrzerke a do tego ostry stan zapalny. z partnerem nie radze wspolzyc dla naszego i jego dobra. bralam tabletki ale nie pamietam nazwy tylko przez 7 dni,oproz tego biore globulki i jeszcze mam masc. za tydzien mam isc na cytologie a potem gdy sie wylecze z bakerii lekarz ma zrobic mi zamrazanie. ponoc to najbardziej skuteczne i nie boli. takze nie czujcie sie gorsze i glowa do gory. jesli macie jakies pytania to piszcie na moj mail. co do stosunku to czesto tez mnie bolalo, tylko myslalam ze przyczyna bylo dlugi okres przerwy miedzy stosunkami., raz jednak faktycznie sie wystraszylam gdy podczas stosunku zaczelam strasznie krwawic. prawie polowe lozka mialam zalana. strasznie niekomfortowa sytuacja. mam nadziej ze was to nie spotka. a co do minusow to raczej przez jakis czas nie bedziemy mogly wspolzyc... ale potem bedzie nam o wiele lepiej smakowac. pozdrawiam was serdecznie i glowa do gory, na tym zycie sie nie konczy takze bez obaw to nie takie straszne wiec sie tak nie obawiajcie. dam znaj na maila jesli ktoras z was bedzie zainteresowana jak to sie skonczylo i czy tak tragicznie bylo szamula@wp.pl

Gość axxx
Cześć, nie bojcie sie dziewczyny nadrzerki, ja miałam , nic nie boli tylko w czasie zabiegu robi sie gorąco i zaraz przechodzi niektore tak mają. wszystko da sie wyleczyc, niektorzy tak piszą bzdury ze czytac sie nie chce . pozdrawiam. ps. po zabiegu oczyszcza sie tam w srodku i wycieka wydzielina to normalne tak reaguje macica są skurcze i tak ma byc.A przy stosunku moze byc bol lub jakis stan zapalny

Gość karla21
Czesc dziewczyny! mam 21 lat nie rodzilam jeszcze dzieci ale jestem chora na tarczyce i prawdopodobnie od tego mialam nadrzerke! podczas stosunku mnie strasznie bolalo! ginekolog mi ja wykryl w lipcu i kazal mi sie zglosic za 3 miesiace wiec poszlam i odrazu mnie wyslal na usuniecie laserowe nadrzerki! Moj zabieg kosztowal 250 zl byl bez bolesny trwal okolo 5 min teraz jestem prawie tydzien po nim i nic sie nie dzieje wiec jestem zadowolona:)

Gość tupaczek
Ale bardzo często jest tez tak,ze bolesny stosunek jest spowodowany nadmierną suchością i wystarczy tylko dobry lubrykant, by było przyjemniej ( na fun factory są naprawdę dobre) . Natomiast nadżerka to wbrew pozorom całkiem poważna sprawa, której nie wolno bagatelizować- takie historie lubią się powtarzać