Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seba124

Łonówki

Polecane posty

Gość Seba124

Witam, mam problem z włosami łonowymi. Są bardzo długie i przeszkadza mi to troche, zastanawiam się nad przycięciem ich, ale nie wiem czy nie przyniesie mi to jakiś kłopotów np. obawiam sie, że po strzyżeniu wyrosną mi jeszcze większe i mocniejsze. Nie wiem czy inny panowie robią sobie takie zabiegi dlatego chciałbym się spytać czy to normalne, że facet obcina sobie łownówki i na jaką długość obcinają. Z góry dziekuje za pomocne porady.

Gość XYX XYX YXY YXY XYX XYX
Spoko. Nie rosną potem mocniejsze. Tnij, bracie!

Gość Moherowy Dziadeczek
A właśnie żę rosną grubsze i dłuższe i trzeba strzyc coraz częściej.

Gość po odcinaniu
robiąsie twarde i kłujące partnerkę. ;(

Gość Seba124
Widze, że zdania są podzielone a więc prosze o jeszcze jakieś podpowiedzi. Może ma ktoś związane z tym doświadczenia? Chciałbym sie równierz dowiedzieć czy inni panowie też tną łonówki?

Gość obibok
ja sobie przypalam zapalniczka. wolniej potem rosna i nie sa ostre ani kłujace. tylko trzeba uwazac, zeby sie nie sfajczyc :D

Gość Seba124
dzieki, ale wole nie ryzykować;) Swoja drogą dlaczego tematy typu "sranie na klate" budzą większe zainteresowanie od tych, które są potrzebne i mogły by komuś pomóc? Jeżeli ktoś na tym forum ma jakiś problem, to albo dostaje bardzo mało normalnych odpowiedzi, albo jest zaraz zasypywany wyzwiskami, a sikanie do buzi i anale to tak monotonne tematy, że szkoda gadać - mimo wszystko to tego typu rzeczy są na topie. Mam nadzieje, że to sie znudzi niektórym i może coś sie zmieni na tym forum.

Gość sadzejako kobieta
ze mozesz przyciac,nie musisz golic:)wiesz,przystrzyz trwanik i bedzie ok:)pozdrawiam:)

Gość Gasec
Seba124. Jestem kobietką, ale myślę, że też mogę się tu wypowiedzieć. Radzilabym Ci je ogolić. Ja osobiście wolę wygolonych facetów. A przecież wasze włoski są takie same jak nasze, a większość kobiet goli się przez całe życie. Początki mogą być trudne, ale można się przyzwyczaić. A za to potem- supe r doznania podczas seksu. Pa.

Gość Seba124
Też myślałem od przycięciu nożyczkami, ale nie wiem czy to nie jest troche pedalskie:D Wydaje mi sie troche dziwne, żeby facet przycinał sobie włosy, a co dopiero golił na zero - ale z drugiej strony u mnie strasznie śmiesznie wyglądają takie długie baty - chyba jestem wyjątkiem bo są naprawde dłuuugie. Więc jak - jest to normalne czy nie? ;)

Gość A ja czasem
golę na 0

Gość niunieczka26
hej seba!tu kobieta z tej strony..obcinania nie uwazam za pedalskie.. jesli wlosy ci przeszkadzaja to skroc je troche a dlugosc zostaw taka zeby ci bylo wygodnie..co do odrastania wydaje mi sie ze odrosna dluzsze i mocniejsze (tak jest u mnie gdziekolwiek bym ich nie zgolila;) )..pozdrowka i kretyni wek..

Gość niunieczka26
aaaa i jesli zobaczy cie takim kobieta..napewno zle nie pomysli co najmniej tyle ze dbasz o siebie..

Gość medyczek
"..."w zasadzie czytając Wasze wypowiedzi na tak banalny temat jakim jest srzyżenie włosów łonowych robi mi się po prostu słabo...Wasza niewiedza jest porazająca... Może inaczej... Powiedzmy...(aluzja w strone OBiBOKA)jezeli chcesz ktoregos razu trafic na ostry dyzur szpitalny zycze powodzenia...przypalaj dalej a potem nie miej pretensji do nikogo jak przypalisz sobie żołądź i nie bedziesz mógł kopulowac;o) ...Seba124... radzę...jak chłop chłopu... przycinaj a sprawisz swojej lasce przyjemnosc(jezeli takowa masz oczywiscie....) A tak na marginiesie to chłopy.... lepiej jak laska robi Wam "dobrze" to lepiej i dla niej i dla Was aby lizała Was a nie wyjmowała w miedzyczasie waszych łonowców ze swojej jamy ustnej....:o) P.S.Włosy łonowe maja inna strukture anizeli włosy na głowie... ich mocny skret powodowany jest tylko i wylacznie tym, że sa one płaskie jak "wstążki"... A depilacja czyli golenie włosów łonowych jest najoczywistsza czescia higieny... sugestia nie....ale zastanowcie sie....

Gość Seba124
Dzieki wszystkim bardzo za szczere wypowiedzi. Jednak sie przekonałem. Jutro sie za to wezme bo dzisiaj jestem po browarku nie chce zrobić sobie krzywdy;)

Gość gość
I jak już odrosły