Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAŻNE

ILE MOGĄ KOSZTOWAĆ BADANIA NA POZIOM HORMONÓW???

Polecane posty

Gość WAŻNE

BIORĘ TABLETKI ANTY. DLA PEWNOŚC ŻE WSZYSTKO JEST OK CHCIAŁAM ZROBIĆ BADANIE NA POZIOM HORMONÓW. JAKIE BADANIA MUSZE ZROBIĆ I ILE ONE KOSZTUJĄ?? MAM NADZIEJĘ ŻE KTÓRAŚ Z WAS ROBIŁA TAKIE BADANIA. PROSZĘ O ODPOWIEDŹ Z GÓRY DZIĘKUJE .

Gość ważne
Nikt niewie??

Gość Ciocia dobra rada...
witaj:) z tego co pamietam to zaplacilam cos nie ok. 100(chyba troszke mniej), ale to chyba zalezy jakie(ile) hormony...

a nie lepiej byłoby pójść do rejonowego ginekologa i zleciłby w ramach funduszu niepłatnie?

Gość Wpisujcie
byłam u ginekologa w przychodni jednak on po obejrzeniu wyników badań prób wątrobowych stwierdził ze nic sie nie dzieje i nie ma potrzeby robienia badań na poziom hormonów. Ja sama postanowiłam je zrobić prywatnie, ale niewiem ile kosztują , dlatego pytam tutaj. Chcę je zrobić ponieważ po mimo wielu prób zgubienia zbędnych kilogramów( których nabrałam od rozpoczęcia brania tabletek zreszta) nie udaje mi się to, a ostatnio przeczytałam ze tycie lub chudniecie może być spowodowane zbyt duża i lością lub niedoborem hormonów. Mam nadzieje że moze znajdzie sie ktoś życzliwy i napisze jakie badania powinnam zrobić i ile kosztują. Dziękuje i pozdrawiam :)

Gość 17 zł za jeden

Gość Julies
to moze zrob badania hormonow tarczycy. to sie chyba jonogram nazywa.U mnie w przychodni kosztuje 8zl.

Gość katerienka
W prywatnej przychodni, 5 lat temu, pełne badanie hormonalne - z 250 zł.

Gość lalllka
a jakie to jest pelne badanie hormonow? na ajkie hormony...chcialabym wiedziec jak mam nieregularne@ to jakie hormony mam zbadac? tarczyca jest w porzo.

Gość ajajajaj
a czy konieczne sa takie badania na poziom hormownw??ja biore juz ponad 2 lata tabletki ale nic takiego jeszcze nie robilam i teraz jak to czytam sie zastanawiam by poprosic ginekologa o skierowanie na takie badania ............Tak wogole to po co one sa?????????