Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka Britney

Britney Spears jest prześliczna dlaczego większość ją krytykuje?????

Polecane posty

Gość fanka Britney

Nie rozumiem tego naprawde, nie wierze, ze faceci nie slinią się na jej widok coś mi sie wydaje, ze to kobiety ją krytykuja o zazdroszczą urody.. ja tez jej zazdroszcze ale mowie o tym głosno a nie ukrywam pod krytyką.. ona jest piekna naprawde chodzi mi o twarz bo ma świetne rysy i taka dziecinną słodka ta buzke a co do figury to posciagałam sobie prawie wszystkie jej teledyski od poczatku kariery i wyraznie widac, ze zmienia jej się ta figura czesto, mi się podobała w teledysku " I'M NOT A GIRL, NOT YET A WOMEN" tam jej figura jest po prstu BOSKA jak ktoś nie wierzy to prosze sciagnac albo mogę tutaj link podać wrzuce to na serwer. Tylko błagam powiedzcie mi dlaczego ona jest taka krytykowana jak tylko obejrzycie ten teledysk to sami zobaczycie jak cudnie wyglada. Nie wiem jak mozna miec zarzuty co do jej wygladu a była niedawno w ciazy wiec moze dlatego?

Gość Boguś Linda
bo to zwykła kurewka była :classic_cool:

Gość Basia Patelasia
Bo jest popierdolona tak samo jak ty. Ty ją rozumiesz bo macie tak samo zjebane berety - to jest chyba proste nie?! Swój ciągnie swojemu... do swojego czy jakas tak.

Krytykują ja właśnie przez takie cipy, jak Ty, co to się zachwycają Brydzią, az się rzygać chce!!! :o Ja tam nic do niej nie mam i nie twierdzę, że jest brzydka... Kochasz swoją idolkę - luzik, możesz nawet jej podobiznę w swym różowym portfeliku nosić, ale nie każ jej uwielbiać każdemu!!! Każdy poza tym ma prawo do krytyki...

Gość fanka Britney
jestem gejem

Ja rozumiem, że kazdy ma prawo do krytyki.. to ja zostalam źle odebrana. Moje pytanie brzmiało: dlaczego? Ja chciałabym tak wyglądac jak ona i gdybym mogła to upodobniłabym się do niej. Ale od cip nie muszę byc chyba opieprzana? Ale tutaj zamieszczę ten teledysk i sobie obejrzyjcie ok? http://www.wyslijto.pl/index.php?file_id=51129879486010734816 Pozdrawiam mimo wszystko.

Pytasz niby \'dlaczego\', a walnęłaś taki wywód, że to tylko krok, a ołtarz pannie Spears postawisz... :o

No tak napisałam co myślę i przy tym chciałabym wiedzieć dlaczego większość ją krytykuje. I nie mowie, ze ktoś nie ma do tego prawa tylko ciekawi mnie co w niej takiego jest co odpycha?

Gość mwggfnd
POWIEM CI SKARBIE O CO TAK NAPRAWDE CHODZI. BRITNEY TO KOBIETA KTORA ODNIOSLA WIELE SUKCESOW ZAROWNO OSOBISTYCH JAK I ZAWODOWYCH!! MA WSPANIALEGO MEZA SLICZNEGO BOBASA, KUPE KASY, NIE JEST BRZYDKA A FIGURE FAKTYCZNIE MA WYJATKOWA! W RZECZYWISTOSCI WSZYSTKO TO ODNIOSLA - ZWYKLA DZIEWCZYNA TAKA JAK MY !!!! I W TYM WLASNIE TKWI PROBLEM. WIEKSZOSC POLSKICH DZIEWCZYN (NIE TYLKO POLSKICH) ZADAJA SOBIE PYTANIE - DLACZEGO ONA?? CO MA TAKIEGO W SOBIE CZEGO NP. JA NIE MAM?? OT I ZACZYNA SIE KRYTYKA!! DOTYCZY TO WSZYSTKICH PIOSENKAREK AKTOREK!!! NAPRAWDE POLSKIE DZIEWCZYNY SA BARDZO ZAZDROSNE !!!!!!! M.IN. WYPOWIEDZ ZE BRIT BYLA KUREWKA - CIEKAWE CZY POWIEDZIALA NAM O TYM DZIEWICA??? :))) WIEKSZOSC KOMENTARZY JEST ŻAŁOSNA! DZIEWCZYNY WIECEJ WYROZUMIAŁOŚCI, MNIEJ KRYTYCYZMU! POZDRO.

bo panienki, ktore mowia -britney jest brzydka i beznadziejna, sa zazdrosne, ja osobiscie uwazam, ze Britney moze i nie wspanialego glosu, ale wie jak zwrocic na siebie uwage, jest sexsowna, zadbana, ma i szczescie w zyciu, ot co!

pewnie ze z makijażem każda z nas moze wyglądać cudownie...a o to chyba chodzi że i bez niego atrakcyjnie wyglądać...a jak widać po jej zdjęciach bez makijażu to ona jest zerem:D

a mnie wkurza tylko jedno - ze w calym tym szajsie muzyka jest na ostatnim miejscu :o Britney jest do cholery PIOSENKARKA, ale dla kazdego jest tylko wazne, jaka jest sliczna, jaka sexy, jaka ma buzie, jak sie rusza, co robi w zyciu prywatnym, a to, JAK spiewa i CO spiewa wszyscy jej fani maja najglebiej w d*** zenada. ja jej nie lubie, bo nie znosze kiczu. nie obchodzi mnie, jak wyglada, czy jest ladna, czy nie, po prostu jej muzyka mi nie odpowiada i tyle. lubie dobra muzyke, i nie slucham zadnej ze wzgledu na urode wykonawcy :P

qrwa,jakbym maial tyle kasy co ona tez bym wygladala jak lalka,jednak istniej jedno ale:nawet za miliony nie przeszczepia CI inteligencji.....:D

Ja jestem jej fanką nie ze względu na urodę mam wszystkie jej piosenki których cały czas słucham. Ale nie mogę pojąć, że inni krytykują jej urodę i tyle.

Gość gość
bo jest przesliczna

Gość gość
To wieśniara z robotniczym pochodzeniem

Mój rocznik, kiedys były te czasy, że bryta nie schodziła z wiezy.... Całą sciane mialem ją oklejona... Ale to było i dojrzewalem razem z nia