Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaa

Reeeettttyyyy co za ból....

Polecane posty

Gość smutnaaaa

kochani pomozcie mmi co mam zrobić,wczpraj facet zrobił mi porzadną palcówkę ( 3 palce,dodam ze jestem dziewica i jestem ciasna ) na poczaku było fajnie,potem zaczeło pobolewac dlatego mój Misio przestał...... piekło zaczeło sie w nocy.... kurcze jak mnie tam boli,piecze!!!!!!! nie moge zrobić siusiu tak mnie boli,co ja mam teraz zrobić???

Gość smutnaaaa
czy nikt nie jest w stanie mi powiedziec,co moge zrobić aby przestało nie bolec??? bardzo prosze!!

Gość ble ble
niech mis nastepnym razem uzyje palcow od rąk :-o

Gość 23 latka....
Zażyj panadol.

Gość 23 latka....
widzę, że komuś spodobał się mój nick... może był jednak zbyt brutalny? może tez jego paluszki nie były zbyt czyste? radzę chłodny prysznic zafundować cipce (z zewnątrz oczywiście), pomaógłby też żel intymny (bo ma odpowiednie ph) - zimny, można go sobie naładowac do środeczka, na pewno by pomógl!

Gość fajna laska25
nie umył rąk..ble pozniej sa skutki :o

Gość ble ble
Tak, z pewnością nick był zbyt brutalny :-D

Gość hehe może nauczycie się
uzywać poszczególnych części ciała zgodnie z przeznaczeniem :-D

Gość smutnaaaa
rączki miał dokladnie umyte na pewno. Kochani zbyt brutalny tez nie był,po prosstu ja jestem chyba zbyt ciasna na 3 paluszki i zapewne mam otaria :-( dziekuje za wypowiedzi.

jak jesteś dziewicą to po Ci wsadzał aż 3 palce? zrób sobie zimny okład, powinno pomóc.

Gość kup sobie
clotrimazolum

eee tam obtarcia - ja myślę, że Cię boli bo... już nie jesteś dziewicą, 3 palcami zapewne przerwał Ci błonę i teraz ranka piecze zanim się zagoi.

Gość wydaje mi
sie,ze nie jestes juz dziewica, uszkodzil ci blone, tez tak mialam... jak pierwszy raz sie kochalismy juz naprawde, wtedy nie bolalo, jak po palcach... zrobila ci sie ranka, zagoi sie i nie bedzie pieklo, mocz powoduje pieczenia, wiec dlatego....

Gość smutnaaaa
kochani dziekuje wam za wypowiedzi :-) duza buzia dla was!!! ps.kurcze jezeli to prawda,to jakoś tak dziwnie stracic dziewictwo z paluszkami ;-)

Gość Lekarz Pediatra
masz poważne zapalenie pochwy ktore prawdopodobnie spowoduje bezpłodnośc i dozywotni brak satysfakcji sexualnej wynikajacej ze stymulacji pochwy i łechtaczki

Gość następnym razem mu powiedz
żeby przed palcówką, łapy umył!!!!!!!!!!!!!

Gość rada30
idz do urologa bo zapewne masz zapalenie pęcherza moczowego- powaznie.

Gość smutnaaaaa
do rada 30 >>> a wiesz,ze to bardzo mozliwe,bo od pewnego czasu czesto chodzę sisiać a po tym incydencie to siusianie sprawia mi ból :-(

Gość eh eh
Gdybyś miała zapalenie pęcherza,to miałabyś gorączkę,krwiomocz lub ropomocz i cały czas by cię bolało,ale nie w kroku,tylko podbrzusze i odczuwałabyś ogromne parcie na mocz,z ogromnym bólem, nie mogąć jednocześnie oddać ani kropelki moczu.Zapalenie pęcherza to raczej ciężki stan. Zapewne masz grzybicze zapalenie pochwy,idź jak najszybciej do gina.

Gość pytam sobie
lekarz pediatra dobre :-D

Jeżeli byłaś dziewica i włożył ci 3 palce to rozewerwał ci błonę Jak robiłaś siku to mocz dostawał sie na rankę i ci piekło.Na wszelki wypadek zrób sobie kąpiel w dobrze ciepłej wodzie i jeżeli masz zapalenie pęcherza to powinno pomóc. Czy krwawiłaś?

Gość jestes bardzo
już rozje...bana ew. można powiedzieć rozpalcowana. Jak tak dajesz to za miesiąc włoży ci rękę, później dwie a na koniec nogę. Powodzenia

Gość kto wygrzebuje
jakieś zabytkowe topiki 😡