Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axellka

Boję się, że nie będę mogła zajść w ciążę - czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość 23 latka....
tez tak miałam. dodam, że niektórzY faceci tez tak mają, co narasta wraz z wiekiem... już teraz mniej, ale jakiś czas temu non stop wydawało mi się, że jak w końcu zdecyduję się na dziecko to się okaże, że jestem bezpłodna..

Gość axellka
Więc nie jestem sama. Niby wszystko OK, jeszcze tak na poważnie się nie "starałam", ale nawet boję sie zacząć z obawy, że coś bedzie nie tak...a bardzo chciałabym juz niedługo mieć dziecko

Gość gość
Ja pamiętam jak byłam smarkulą, miałam z 15 lat i jednego dnia uprawiał seks z moim ówczesnym chłopakiem 3 razy haha bez zabezpieczenia, nie zaszłam w ciąże i się zagnębiałam do pierwszego dziecka, że jestem bezpłodna, potem bardzo często uprawiałam seks bez zabezpieczenia, no bo przecież jak nie zaszłam wtedy to jestem bezpłodna haha takie miałam myślenie, myślałam, że można zajść w ciąże w czasie od okresu do okresu. Wpadłam jak miałam 22 lata i się bardzo ucieszyłam, że jestem jednak zdrowa :D

Gość alimm
Czasami mogą pojawić się takie myśli ale jeśli nie jesteś chora to nie masz co zadręczać się takimi myślami. Najlepiej idź do dobrego ginekologa który wykona wszystkie potrzebne badania i rozwiej Twoje obiekcje, :) Polecam specjalistę znaleźć tutaj https://ranking.abczdrowie.pl/s/Ginekolog