Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati.

minetka w czasie miesiaczki?

Polecane posty

Gość a co to jest ta minetka
Czy to znaczy,ze wasi faceci liża wam cipki???????????????Czy to jest przyjemne??????Kurde wyglada na to,ze ja duzo w zyciu straciłam:(:(

Gość gocha69
nie tylko liza ,ssą lechtaczke ,wagi , wkladaja jezyczek do pochwy itd itp:)

Gość no i dobrze
Pati ja ostatnio spotkałam sie z moim partnerem kiedy miałam okres. On zaczął mnie piescić, chociaz uprzedziłam go że mam miesiączkę i nie chciałam za bardzo. Powiedział, że mu to nie przeszkadza. Minetki nie było bo akurat nie mieliśmy warunków na to (park ;) ) , ale i tak było mi jakos głupio, więc Cię rozumiem.. Ale pomyśl, wolałabys zeby się brzydził Ciebie wtedy? Ja poczułam, że akceptuje moje ciało i jednak jest to w jakiś sposób miłe ;)

Gość a co to jest ta minetka
gocha dzieki ,juz wiem czym dzisiaj zaskocze mojego faceta;);)Oj bedzie nadrabiał.............

Gość tak wiem
a mi moj Mezczyzna robi czasem wtedy minetke - ale zajmuje sie tylko lechtaczka - jakos nie pozwolilabym mu na "zaglebianie sie" we mnie wtedy

Gość slowiczek
Co to jest Anal???nie mam pojecia a tu na forum tylko o tym mineta juz wiem oral tez ale Anal??????

Gość gość
Jestem facetem i swojej byłej dziewczynie bardzo często lizałem szparke w tym okresie.Najpierw nie mogła się przełamać,do pierwszego orgazmu a potem już polubiła to.Mówiła że bardzo to intensywna rozkosz dla niej. Mi osobiście nie przeszkadzało że coś jej wypływa.Kochałem ją i nie brzydziłem się jej ciała,a satysfakcją dla mnie była zawsze jej rozkosz.Polubiliśmy taką pieszczotę i zawsze oboje byliśmy chętni.Krew smakuje nieco metalicznie,ale to nie przeszkadza jak się kocha tą drugą połówkę.

Gość astrajaa
Nie ma opcji, bym dala sobie wylizac cipkę podczas miesiaczki. Czulabym straszny dyskomfort. Te dni sa zarezerwowane dla palcowki i bzykania w pupę , waginalnie tyllo gdy juz jest skapa ilosc krwi ;) na szczescie 3 dniowy okres mozna przetrwac bez seksu.