Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka byłam piękna

teraz mam łuszczycę

Polecane posty

Gość a taka byłam piękna

Ludzie, jak z tym się żyje? Załamał mnie lekarz tą diagnozą...

Gość to nieuleczalne
możesz tylko zaleczyć

Gość a taka byłam piękna
pocieszajcie dalej :( wiem niestety, szlag mnie trafia i cholera bierze

Gość xyza
moj chlopak to ma a mimo tego go kocham...trzeba systematycznie sie smarowac roznymi masciami plynami itd a on nie ma czasu...usmiechnij sie bedzie dobrze;-)

Gość mozna leczyć
urynoterapią-podobno są rewelacyjne efekty.Poczytaj o tym,jest taki topik.

Gość kiniia
ojj ja też mam to świństwo w kółko jakieś maście płyny, ale tylko łagodzą to paskudztwo, niestety trzeba z tym żyć..:(

Gość gosiak00
Chwileczke - jam ialam luszczyce zgodnie z diagnoza pani dermatolog i... bylo to spowodowane zbyt dlugim nieleczeniem lupiezu na glowie wiec wyleczylam go w koncu preparatami z apteki i smarowalam miejsca zmienione mascia... Od tamtej pory(to bylo jakies 3 lata temu) nic a nic mi nie wyskoczylo. Slyszalam ponadto ze na luszczyce pomaga pobyt w solarium wiec warto w to zainwestowac - poprawi sie wtedy stan skory:) no i uroda sie poprawi;)

Gość a taka byłam piękna
no cóż - muszę z tym żyć , ale bardzo dziękuję za słowa otuchy. To bardzo miłe i pokrzepiające. Zastanawiam się tylko co powoduje"wysyp" tej choroby, może da się jakoś zapobiegać nawrotom, albo je złagodzić..?

Gość a taka byłam piękna
do ja mama -> co powiedział lekarz na stosowanie tego środka? I czy widział efekty?

Gość ja mama
ja chodziłam do wielu lekarzy i żaden nie był w stanie pomoc,zmiany na ciele własciwie znikneły po masciach ,ktore przepisywali ale strasznie meczyłysmy sie ze skora na głowie,przyznam ci sie,ze nie konsultowałam sie z lekarzem jezeli chodzi o ten lek,no cóz zaryzykowałam tym bardziej ze moja corka ma 11 lat, u mnie do dobrego lekarza trudno sie dostac,długie kolejki itd. lek zamowiłam oczywiscie przez internet,był orginalnie zapakowany i dołaczone było polskie tłumaczenie jak go stosowac, teraz jak wyskoczy mała plamka to odrazu smarujemy 2-3 razy i znika,corka jest szczesliwa :)

Gość ja mama
a tak właściwie to od dłuzszego czasu nie ma nawrotu choroby:)

Gość ja mama
a moja corka też jest piękna:):):) nie martw się,myslę,ze sobie poradzisz z ta choroba,mi lekarka powiedziała,ze tak naprawde to nic strasznego ,żebym sie nie martwiła i że są wieksze nieszczęścia na świecie,chyba jej posłuchałam,bo najgorsze to sie załamac i poddać....

Gość a taka byłam piękna
nawet jeśli reklamujesz sklep intrnetowy to i tak dziękuję za ciepłe słowa. Właśnie - w sumie to przeciez tylko choroba skóry

Gość ja mama
broń Boże to nie reklama! jak poszperasz w internecie to znajdziesz kilka róznych sklepow z tym lekiem,przeciez nie wykorzystywałabym swojego dziecka,zeby zareklamowac sklep,byc może to tak zrozumiałaś ale ja pisze pozytyw o tym leku bo po prostu nam pomógł i wiem jak przezywalismy z męzem diagnoze i dlatego chciałam pomóc również Tobie:)

Gość a taka byłam piękna
ja mama -. wierzę w Twoje dobre intencje i jestm bardoz wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam i życze dużo zdrówka całej rodzinie

Gość Anula 7890
witaj w gronie biedronek :-) polecam ci forum o łuszczycy http://www.luszczyca.pl/list.php?f=1 a tu sie trzeba zalogowac http://xyz.webd.pl/ na tych forach znajdziesz sporo informacji na temat tej paskudnej choroby od tygodnia stosuje oliwke ozonowa "ozonella" koszt okolo 30 zł , bardzo dobrze natluszcza i pomalu znikaja czerwone plamy bardzo ci polecam do kupienia w aptekach

Gość a taka byłam piękna
dzieki, dziś już mi trochę lepiej, otrząsnęłam się nieco i mam andizjeę że to paskudztwo choć na trochę zniknie

Gość Anula 7890
głowa do gory ja mam to cholerstwo od 15 lat i zyje , mam nadzieje ze u ciebie to szybciej zniknie jak sie pojawilo , bardzo ci tego zycze :-)))) a o oliwce wlasnie na forum wyczytalam i jestem bardzo zadowolona