Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona...

Jestem beznadziejna w łóżku- błagam, pomocy!!!

Polecane posty

Gość przerażona...

To tragiczne... Kawał ze mnie lufy, faceci na ulicach wpadaja w krawężniki, jak mnie widzą, nigdy nie narzekałam na powodzenie, a kumple z pracy zabijają się o mój numer telefonu. Na pewno brzmi to kijowato i nieskromnie, ale to prawda.... Pewnie byłabym napuszona jak indyk i uważałabym się za ideał, gdyby nie jeden "mały" problem... Jestem do niczego w seksie... Kiedy dojdzie między mną, a facetem do bliższego kontaktu, tak jakbym zamarła.... Nie potrafię go dotknąć, podniecić..... On zawsze musi przejmować całą inicjatywę. Nie to, żebym leżała, jak deska podczas stosunku, chodzi mi raczej o grę wstępną.... Nie umiem się zachować, nie potrafię zrobić dobrze partnerowi.... Cholera, niech ktoś mi pomoże! Dla utrudnienia dla mnie dodam, ze nie mam stałego partnera, seks w moim przypadku był raczej spontaniczny ( proszę, nmie oceniajcie mnie, bo nie o to chodzi...) więc odpada szczera rozmowa o gustach i upodobaniach :( Powiedzcie, co zrobić, żeby się przełamać i w jaki sposób się zachować, żebym to nie tylko ja czuła się po stosunku spełniona...

Gość modliszka1234
Nie rozumiem czym się przejmujesz.. Piszesz, że "czujesz się spełniona po stosunku" i że są to przypadkowe akcje.. Co innego jak to by był stały partner, wtedy mogłabyś przejmować się, że nie potrafisz go zadowolić a w takim przypadku co Ci zależy? :)

Gość przerażona...
To nie ma znaczenia, ja chcę pozbyć się tej blokady, nauczyc... Naprawdę czułabym się o niebo lepiej, gdyby facet był zadowolony. To nie jest tak, ze zupełnie mi nie zależy. Po prostu nie szukam stałego związku, a kto powiedział, ze seks ma byc zawsze jednorazowy...

Gość JA CI CHĘTNIE POMOGĘ
wiesz nie jestem super przystojny ALE też bywa ze sie podobam nawet bardzo, mam trochę doświadczenia już ;) i myślę ze jak bym tak zabrał sie za Ciebie to by zaiskrzyło (no chyba ze w ogóle niespodobałbym sie Tobie) widzisz mnie sie zazwyczaj chce wniknąc w pragnienia mojej partnerki i dzieki temu wiem co ją rozpala.. możemy pocwiczyć, jesli jestś taka atrakcyjna to nie braknie mi chęci. Jedno mogę powiedzieć ze potrafie rozpalić kobietę nie mówię ze każdą ale mam pewne osiągnięcia, Jedno jest pewne trzeba znaleźć ścieżkę do Twojego pożądania. Trzeba działać kompleksowo: dotykiem, głosem, kolacyjką, zapachem itd, itp... ;)

Gość przerażona...
do JA CI CHĘTNIE POMOGĘ naprawdę miło z Twojej strony, ale nie o tego rodzaju pomoc mi chodziło... może jestem zbyt mało nowoczesna, no cóż i tak bywa. dzięki za wsparcie, ale wolę nauczyć się na razie w sposób pośredni :P pozdrawiam

Gość Jeżeli z facetem
lecisz do łóżka, a potem myślisz, że to bedzie stały związek to pomyśl, myślenie nie boli :-D Facet na dzień dobry dostaje to na co inny musi czekać rok, dwa ... Niestety kulturowo juz tak u nas jest, że taka dziewczyna, która idzie z pierwszym lepszym facetem do łóżka to po prostu zwykłe urwisko i nie ma znaczenia co piszą na ten temat pisemka kolorowe czy pisemka dla małolatów albo co próbują wmawiac nam snoby z zachodu ... Sex bez uczucia nic nie znaczy, jest jałowy, pozdrawiam Robi

doświadczenia swoje opierałem zarówno na kontakcie z kobietami jak i mężczyznami (osobiście wolę facetów), więc wiem jak ci pomóc. nauczę cię dobrze obciagać, bo ja mam już (nieskromnie mówiąc) duuużą wprawę. korepetycje udzielam bezpłatnie, musisz tylko do mnie dojechać. mieszkam w Koszarawie. napisz tylko czy czcesz:)

A może spróbuj robić facetowi, to co Tobie sprawia przyjemność. Przyglądaj się jego reakcjom, spróbuj je rozniecać jeszcze bardziej. Gdy zobaczysz jak to działa, sama się rozkręcisz.

Gość przerażona...
do Robiego nie lecę z facetem "na dzień dobry do łóżka" i naprawdę nie chcę mi się tego teraz tłumaczyć.... nie taka jest istota problemu i nie prosiłam o pouczenia, jeżeli ktoś nie chce mi pomóc, tylko mnie oceniać, to niech się nie wypowiada...

Gość przerażona...
a gdzie jest ta Koszarawa?

;) no nie ma problemu ale polecam zajecia praktyczne hehehehehe, ale tak na poważnie mówiąc to uprawiasz seks z facetami którzy działają na Ciebie (w całości nie tylko o wygląd mi chodzi) bardzo czy trochę w skali od 0 min - 10 max to ile im dałabyś? bo ja TO robie tylko z takimi którym daje od 7 punktów wzwyż i wtedy zawsze mi TO nieźle wychodzi.

ten z koszarawy to podszywacz, ale fajne teksty wali lubie go :)

Gość przerażona...
podszywaczom już podziękujemy... do JA CI CHĘTNIE POMOGĘ jeżeli mowa o spontanie, to oczywiście facet musi być tego warty.... od 0 do 10- przynajmniej 8... Tak jest też przy doborze partnera- moze dlategop tak cięzko jest mi się związac z kimś na stałę :P

Czemu tak objeżdżacie dziewczynę??? Przecież nie napisała, że idzie do łóżka z pierwszym lepszym... Nie udawajcie takich świętoszków, że niby wszyscy nagle są w stałych związkach. Dla mnie np. stały związek to taki, który trwa kilkanaście miesięcy albo kilka lat. Jeżeli dziewczyna woli przed stalym związkiem trochesię doświadczyć, to co w tym złego??? Nie wiem jak Ci pomóc. Może rzeczywiście obejrzenie kilku filmów erotycznych coś pomoże. Chociaż tam też się skupiają głównie na akcie, a nie na samych pieszczotach. Musisz się oswoić z męskim ciałem. Poszeptać mu do uszka, zrobić dobrze rączką...

Gość przerażona....
przypuszczam, ze problem leży w mojej psychice:(. kiedyś gdy byłam małą dziewczynką, nakryłam rodziców na uprawianiu seksu, weszłam do pokoju a tam ojciec od tyłu z mamą. krzyknęłam przerażona i w tym samym momencie na podłogę upadł kawałek niedogotowanego selera naciowego, który trzymałam w odbycie:O jaki wstyd:(

no to jak dajesz 8 punktów to powinien Cię ruszać choćby na 50%. A jesli te 8 wzwyż nie wystarcają Ci... to może znaczyć to i owo o Tobie trudno tak coś poradzić na forum, albo pogadaj z miła kompetentną koleżanką albo poszukaj jakichś książek (ja nie żartuję tak zeby wglądnąć w siebie) albo idź do seksuologa albo sie zakochaj... może Ty sie zmuszasz a tak na prawdę tego nie bardzo chcesz...? może trzeba czekać na 100 punktów???

ty od selera! ale sie uśmiałem! :)

Gość kamila17
ty jesteś ładnie pojebana, jak w wieku kilku lat wpychałaś sobie w tyłek seler!:O:O co za chorzy ludzie:(

do JA CI POMOGĘ owszem, rusza mnie, nawet więcej niż na 50 %, bardzo tego chcę, ale włącza mi sie jakaś blokada :/ nie wiem, o co chodzi.... tak, jakbym się czegoś obawiała.... nie wiem, popracuję nad tym

Gość Kóra
Ok, a nic Ci nie przychodzi do głowy skad sie mogla wziac ta blokada? Pierwsze co mi przyszlo do glowy to to, ze moze masz zbyt duze wyobrazenia na temat tego co faceci od Ciebie oczekuja. Czasem tak jest, ze jezeli dziewczyna jest bardzo atrakcyjna i ma duze powodzenie to uwaza, ze tylko jednego tak naprawde faceci od niej oczekuja (rownie nieziemskiego seksu jak ona sama). A ona boi sie, ze sie nie sprawdzi i bedzie lipa. Ze nie okaze sie taka, jak byla w meskich wyobrazeniach.

Kóra może masz rację, faktycznie czuje się czasem pod pewna presją, żę muszę być świetna, bo inaczej powiedzą o mnie, ze wyglądać, to moze i tak- potrafię, ale do czego innego kompletnie sie już nie nadaję.... widać nie tędy droga. dzięki serdeczne :*

Gość gocha69
pochwali sam siebie i sie cieszy:D

Gość porucznikowa
Nie stresuj się tak. Po pierwsze , nic nikomu nie musisz udowadniać , jesteś jaka jesteś i tyle. Sobie masz się przede wszystkim podobać. Po drugie , są różne typy ludzi , także pod względem seksualnym. I tak samo nie ma jakiegoś uniowersalnego wzorca - jakich zachowań i temperamentów oczekują mężczyźni od kobiet. I odwrotnie też. Jeden lubi kobiety dominy , ze skłonnością do agresji i brutalności w łóżku , z zabawami typu związywanie albo zlizywanie czekolady z cipki , inni wolą klasyczniej , delikatnie , bez śladu agresji. Mój poprzedni facet lubił seks wszędzie - im dziwniejsze miejsce , tym lepiej . Obecny lubi tylko w łóżku , bo dla niego najważniejsze w seksie to bliskość i przytulanie się , a nie samo popychanie i miętoszenie cycków. Dobrze mi było z tamtym i dobrze mi jest z tym , to są różne rzeczy , ale każda ma swój urok i swoje zalety. Nie zmuszaj się do dopasowania do jakiegoś wzorca z pisemek , nie jesteś typem wyuzdanej suki , jesteś delikatna - i bądź sobą.

Gość warka strong
rozluźnij się , łyknij wódeczki

Gość gość
musisz trafić na jakiegoś fajne faceta, który ci się podoba