Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna_ja

zakochałam sie w dupku!!

Polecane posty

BezradnaJa-a czy przyszło Ci do głowy,że to może być Twoja wina,że tak nagle on zrezygnował?Coś go spłoszyło albo zniechęcilo.a że nie wyjaśnił Ci możliwe dlatego,że nie chciał Cię zranić wnioskami o Tobie,do jakich doszedł,albo poprostu chciał poobserwować sobie Ciebie z \"daleka\"...facet chcąc się jakoś przekonać,że dobrze lokuje uczucia,ucieka się najczęściej do \"niby rozstania\".Znam wiele dziewczyn,co też tak robią z facetami.A co do LUKARENY to też mam wrażenie,że ją znam...podobnie do mnie czuje,a może mi się tylko tak wydaje ale głowę bym dała,że to moja bliżniaczka.Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku:).

Gość Sawatdee
markiza-----> piszesz ,ze to nasza wina bo my nie umiemy sie zdecydowac czy to nasz ksiaze z bajki itp... a co powiesz kiedy ja jasno okreslilam swoje stanowisko, bo rzeczywiscie bylam zfdecydowana i zakochana przy czym nie bylam nahalna itp , dalam mu wolna reke a ten ciagle mnie zwodzi? czy to moja wina? ja mam wszystko wypisane na czole..

Gość też
bezradna --> dzięki za pojawienie się i powiew normalności 🌼 markizo ---> proponuję, żebyś wyraziła swoje poglądy również na pokrewnym tematycznie topiku o pawianach. W przeciwnym razie uznam, że chodziło Ci o personalny atak na mnie. "nieukryjesz się, wszędzie Cię znajdę" - jak miło, że jestem treścią Twojego kafeteryjnego życia, ale wiesz? trochę powiało groźbą :o Dziewczęta, ja numerycznej markizy nie kojarzę z żadnego topiku i bynajmniej nie jestem z nią w tak intymnych relacjach, jakie sugeruje ("buziaczek na noc... cmok...") ;)

Gość bliska
oni robią to, na co im same pozwalacie; jak macie dość takiego traktowania, to powiedzcie dość, już nie chcę... i nie czekać az zagada, nie ścigać smsami, nie robicć wyrzutów, widocznie nie miał byc wasz! po co wami tacy wychodzeni i wypłakani goście? Jak męzczyźnie zależy, to górę przewróci, las stratuje, cuda wymyśli, zeby tylko być blisko i jeszcze bedzie sie czuł dumny, ze go w ogóle chcecie!!!!! I tylko taki związek ma sens.

Gość też
bliska --> no właśnie staramy się tu grupowo wspierać w takim postępowaniu, jakie proponujesz :) bo jeśli któraś się w takim "niechętnym" na swoje nieszczęście zakochała, to powiedzenie "dość" wymaga niestety walki z samą sobą. "Jak męzczyźnie zależy, to górę przewróci, las stratuje, cuda wymyśli, zeby tylko być blisko i jeszcze bedzie sie czuł dumny, ze go w ogóle chcecie!!!!!" --> dokładnie! 🌼

anix ---> tylko Ci pozazdrościć ,że zmądrzał i wrócił..ciekawe kiedy \"mój\" tak zrobi i czy zrobi.Ja dopiero jestem na etapie 1-6.Do 20 jeszcze daleka droga:( tylko ,że on kazał mi na jakiś czas o sobie zapomnieć...

----->anix czy to ty z nim zerwałaś-jak to wyglądało? przez te 3 miesiące kontaktowaliscie się czy w ogóle zero...?

Stokrotko ---> odezwał się?? czy dalej milczy?i ile sie juz nie odzywa?

stokrotka---> i co on na to?co mu powiedziałaś?? mi z dnia na dzien jest trudniej...patrze tempo w telefon...może zadzwoni...ale chyba jestem naiwna...chyba wolałabym usłyszeć\"sory ale to nie to\" niż jakieś zwodzenie typu \"zapomnij na jakiś czas\"...

Gość podobnie....
Bezradna? a skad jestes? bo cos widze ze mamy prawie identyczny problem..;/ jeno moj nie jest dupkiem! tak go nie moge nazwac ;( Podjelam decision: daje sobie tydzien- ma czas do swiat, jak nie to odpuszczam, musze, dla wlasnego spokoju. cmok!

Anix mam wrażenie,że opisałaś moją historię z ubiegłego roku,ale moja cierpliwość i wyrozumiałość zostały sowicie wynagrodzone-jesteśmy razem:)i jest jak w bajce:)))

Nie mam złych zamiarów wobec was ani nie chcę być waszym wrogiem.Proszę jedynie abyście o ile naprawdę kochacie,były jeszcze bardziej cierpliwe.Naprawdę-to się opłaci:)POZDRAWIAM WSZYSTKIE:)

Gość podobnie...
a jesli nie? to mam tracic czas i obudzic sie po 30 tce z reka w nocniku? juz na jednego stracilam 5 lat..ech, nie wiem czemu go porownuje, tamto to bylo cos toksycznego, no koszmar po prostu. Ale lek zostaje.. inaczej to sobie wyobrazalam..

---->zoja nie jest łatwo-rozmawiać... zobaczymy co będzie dalej-tylko ty jesteś w innej sytuacji znasz swojego krótko-my znamy się jak łyse konie,więc jest trochę inaczej...

Gość kotkaaa
odświeżam

U mnie bez zmian...nie odzywa się i już...ja uczę się zapominać...choć sprawdzam telefon,GG,maile ...a może się odezwał...może na święta...eh...faceci...z nimi źle,beznich jeszcze gorzej...

Gość też
"Mój" ostatnio przekroczył sam siebie... Najgorsze, że naprawdę próbowałam zrozumieć jego i jego intencje. Ale ni cholery. Bezradna --> pamiętasz, że już myślałam o relacji z nim, iż po prostu jesteśmy na stopie koleżeńsko-branżowej. Ale on się nie zachowuje zgodnie z takim schematem. Teraz gra odrzuconego kochanka (zaznaczam, że nie ma ku temu żadnego powodu, moim kochankiem nigdy nie był...).

droga też! no nie wiem czy oni wszyscy powariowali - moj teraz tak samo gra odrzuconego kochanka... :O no jedyna różnica jest taka, że faktycznie był kochankiem... no ale przecież, to on mnie odrzucił, nie ja jego!!! chciałam do niego przed świętami rękę wyciągnąć, a on jak się zorientował - hehe dopiero teraz - że wcześniej nie odzywałam się z premedytacją i miałam mu za złe jego zachowanie - to strzelił focha i zamilkł na zawsze :O nie to, żebym jakoś specjalnie się tym przejęła, ale tak trochę mi przykro, że chciałam dobrze, a to się przeciwko mnie obróciło :( trzymajcie się dzielnie dziewczyny!!! :)

Gość podobnie..
a u mnie jest ok ;) w prawdzie nie dzwoni, ale w swieta sie widzimy ;) pozdrawiam! ;)))

ja na razie jestem chłodna-niech wie-co znaczy-gdy ktoś się nie odzywa,itp., itd. a u ciebie Zoja-nic? Bezradna-myślisz,że zachował się tak na złość tobie-tak?

Hej Kobietki:) Stokrotko---> u mnie bez zmian,nadal milczy a ja staram sięnie myśleć...boję się ,że odezwie się za jakiś czas,a wtedy ja łupia rzuce wszystko...dla niego...eh... Anix--->a gdzie ci normalni faceci??hmmm...oni hyba nie istnieją...szkoda...

Gość też
Hej, dziewczyny! A ja w świątecznym chrześcijańskim porywie zadzwoniłam do niego, żeby wyczyścić sytuację. Powiedziałam mu m.in., że nie do końca rozumiem, o co mu chodzi, że w moim pojęciu łączą nas relacje wyłącznie koleżeńsko-branżowe, itd. Psu na budę był ten telefon, chyba tylko po to, żebym miała czyste sumienie ;) Bo coś mi się zdaje, że on ten telefon przyjął jako SŁUSZNE PRZEPROSINY :o Ale jeśli po Świętach koleś wnowi chore klimaty, to już mu wtedy zupełnie nie po chrześcijańsku powiem, jak bardzo mam dosyć tej znajomości :D Dziewczęta! Jak najmilszych Świąt - mimo wszystko 🌼

---->anix a może to taki dziwny egzemplarz,który tak musi-kurczę czy im trudno zrozumieć,że 2 tyg. zupełnie nieuzasadnionego milczenia w związku to naprawdę coś dziwnego-kim on jest twoim facetem czy dalekim znajomym??? współczuję...bo mam to samo i coraz bardziej dosyć tej chorej miłości-bo normalna to ona nie jest :( ja juz chyba nawet płakać nie umiem-szkoda łez-i chyba nie ma sie, co łudzić,że zmieni się na lepsze-będzie coraz gorzej....

Gość też
Dziewczyny... a co ja mam powiedzieć? Ten gość jest z lekka psychopatyczny... doprowadził do tego, że ostatnio bałam się komputer otwierać, w obawie, co też mi znowu okropnego napisał :o Ja też mam tego dosyć, tak strasznie bym chciała normalnego, szczęśliwego związku, nawet nie mam z kim i dla kogo pisanek robić :(

Gość kotkaaa
Wesołych Świąt dziewczyny! Musimy być twarde!