Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna_ja

zakochałam sie w dupku!!

Polecane posty

Gość do tez..
tez.. ty powinnas raczej odwiedzic topic "czy jestes w zwiazku w ktorym partner molestuje cie psychicznie" powaznie, tutaj rozmowa jest o czyms innym. pozdrawiam

Gość też
Dzień dobry wszystkim już po Świętach! do tez... --> masz rację, zaczynam się już kwalifikować (topik o molestowaniu psychicznym) :o Rzecz w tym, że na początku znajomości nie wiedziałam, co z tego wyniknie. Sygnały wskazywały na dupka... więc trafiłam tutaj. stokrotkaaa --> face to face był normalny i w dawniejszych kontaktach e-mailowo-komunikatorowych też. W pewnym momencie uznałam, że mogę w tym przypadku liczyć tylko na luźną znajomość koleżeńsko-branżową, w dodatku niezbyt dla mnie satysfakcjonującą. Zaczęłam więc "luzować" kontakty. W tym: w przypływie irytacji (znajomość trwała już trzeci miesiąc, a jej charakter pozostawał wciąż undefined) nie odpowiedziałam mu na komunikatorze. No i wtedy nagle wyszedł z niego Mr Hyde :o Zrozumiałabym słuszne pretensje o zignorowanie na gg, ale on je wyolbrzymił i podał histerycznym tonem. Przy okazji miał przeróżne inne pretensje, m.in. taką, że nie przejmuję się jego nadchodzącym dwutygodniowym wyjazdem (sic). Summa summarum zachowywał się tak, jakbym była jego kochanką, a nie zwykłą, daleką znajomą. A mnie ta akcja przeraziła, bo w ogóle nie mogłam zrozumieć (nadal nie mogę!), o co mu właściwie chodziło, a natężenie histerycznego niepokoju w jego kolejnych mailach i postach na gg było dla mnie nie do zniesienia. Uff, sorki za długi post.

Gość też
stokrotkaaa --> krótko mówiąc, dokładnie tak :) No bo niby czemu np. mam się martwić dwutygodniowym wyjazdem faceta, którego widziałam parę razy w życiu (na palcach jednej ręki policzyć), i który nigdy nie okazywał mi zainteresowania większego niż umiarkowanie koleżeńskie...

Gość gala
faceci to w większości lalusie i mamisynki,więc koiety trzymajmy się razem no i bądżmy dla siebie dobre na wiosnę!

Odezwał sie...zadzwonil...powiedział ,ze wyrosl ze stałych zwiazkow,tzn ze sie nie nadaje ,ze ja zasługuje na kogoś normalnego tzn. jestem wyjątkową osobą,ze nigdy o mnie nie zapomni....szok...dziwny czlowiek...a mi znow smutno i znow placze....lepiej bylo jak sie nie odzywal te 3 tyg...

Gość kotkaaa
odświeżam

----->zoja-no tp numer!!!ale plus dla niego,że się zastanowił i zadzwonił-czekałabyś wieki na nic. Faceci sa tragiczni. Kurczę bohaterem bedzie ten, który raczy poinformować kobiete o końcu znajomości, bo większość tego nie robi....

Gość też
hej! a "mój" przydupas się od przed-Świąt nie odzywa. Wszystko byłoby cudownie, gdyby nie to, że obawiam się tego, co spotkało zoję, tzn. nagłego "przebudzenia" przydupasa i następnych "ciekawych" maili i postów :o

---------> też boisz się,że znów zacznie się odzywć-tak? i nic z tego nie wyniknie? faktycznie-najgorsze jest takie szarpanie-milczy, odzywa się, milczy-bez sensu

Gość Sawatdee
moj znowu mi zaczal robic nadzieje czyli kolko zatacza sie chyba z piaty raz;/ ale za kazdym razem moja reakcja jest podobna ech....

Gość też
stokrotkaaa --> NA PEWNO nic z tego nie wyniknie, położyłam już na nim krzyżyk. Po prostu boję się, że niz tego ni z owego zrobi mi kiedyś irracjonalny atak komunikatorowy :0 A "nadziei" nie ma co mi robić, bo jest totalnym idiotą i popaprańcem. Żadna nie zechce się z nim męczyć. Ja w każdym razie na pewno nie :D

Gość kotkaaa
Witajcie! I co tam u Was dziewczyny?

Gość taka_sama
jest on jestem ja między nami to cos - od długiego czasu (jednak razem nie jesteśmy), na codzien bardzo bliskie osoby, gdy pojawiaja sie inne dziewczyny - ja przestaje istniec, gdy na horyzoncie pojawiaja sie jacys faceci - on zazdrosny - a ja gupia - wycofuje sie zeby go nie ranic

Gość Sawatdee
taka sama---> ja mam dokladnie tak samo..ech:(

Kobiety...!!!Pomóżcie mi zrozumieć faceta...bo ja zwariuje...najpierw mi mówi,że mam o nim zapomnieć,ze on na mnie nie zasługłuje itp. po czym odzywa sie np. na GG,piszac hej...spadam stąd bo jestem zmęvzony i idę spać?Po co on to robi??Robi to swiadomie bym cały czas o nim myślałaczy jak....totalny dupek ...eh...:(

Gość do zojki...
wywal go z gg, będzie ci mniej smutno :P

zoja ---> nie wie czego chce od życia i od ciebie... typowy dupek :o nie reaguj, zobaczysz, że pomoże. Mi pomogło :) trzymajcie się dziewczyny :)

Gość też
Hej, bezradna :) Dziewczęta, łuchajcie bezradnej! To Ona założyła ten topik przecie :) A teraz pojawia się tu już tylko po to, żeby innym dodać otuchy, bo sama - to się czuje! - wygrała batalię :) 🌼

Gość też
s- łuchajcie :)

Gość taka_sama
Sawatdee -> wiec widzę że nie jestem osamotniona w moim cierpieniu, chciałabym żeby ktoś wskazał mi droge co robić - najlepiej on - niestety on nie wie

też, kochana 🌻 dzięki za dodawanie mi autorytetu ;) oczywiscie jeszcze nie wiem czy wygrałam batalię, ale najgorsze minęło. A oto przejawy: 1. nie myśle o nim 2. mam pewność, że to nie ten (z racji choćby takiej, że jest dupkiem) 3. zaczęłam interesować się innymi 4. wczoraj wymieniliśmy z dupkiem serię smsów, w których chciał ze mna pójść na piwo (wyjeżdżam, więc nie mogę). Na ostatniego, w którym napisał, że żałuje, że ZNÓW (tak jakby to było przeze mnie do tej pory) się nie spotkamy, nie odpisałam :) no i mam nadzieję, że mi się nie mieni... nie widziałam się z nim ponad dwa miesiace, liczę, że jak się spotkamy, to ten koszmar nie wroci trzymajcie sie dziewczynki... warto zacisnąć przez jakiś czas zęby... i na pewno w końcu znajdziemy kogoś, kto JEST NAS WART

Gość barbik1
xxx

dawno mnie nie było :) po dupku słuch zaginął... zmagam się za to z innymi damsko-męskimi problemami... ech :O a tak wracając do sprawy, to nie wiem co się stało, on milczy... i szczerze mówiąc sama się dziwię z własnej głupoty, że mogłam się kimś takim zainteresować... :O:O:O

Gość czy
Ja wczorajszego wieczoru też się przekonałam, że to straszny dupek!!!! Zresztą wiedziałam o tym wcześniej, ale miałam nadzieję, że coś mu się zmieni w tym temacie. Niestety jego stan durnej tępoty się pogłębił i razem z tym, moje rozczarowanie. Od dzisiaj zaczynam ,,oczyszczanie'' organizmu z jego marnej osoby. Bardzo cieżki przypadek:( Głupia byłam jak but, że dałam się wciągnąć w taki koszmar!!! Koniec złudzeń! Czas się obudzić z tego letargu!