Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna z perłą

balsam po goleniu lub inne kosmetyki dla faceta z TWARDYM zarostem

Polecane posty

Chciałam kupić mojemu mężczyźnie kosmetyki do pielęgnacji twarzy. Jego problemem jest bardzo twardy zarost - ma abrdzo wrażliwą skórę i kiedy zarost odrasta często powoduje to podrażnienia na jego skórze. Próbował wielu balsamów, jednak nie bardzo to pomaga. Jego zarost to jak tysiące igieł... Poszłam ostatnio do apteki, ale pani farmaceutka nie bardzo potrafiła mi pomóc. Byc może Wy drogie forumowiczki (i forumowicze) macie jakies sugestie?

Przede wszystkim kup mu żel do golenia Gillette damkski - bardzo zmiękcza zarost, przez co skóra mniej się podrażnia. I żadnych płynów po goleniu z alkoholem, a delikatny balsam. Namów go też, żeby zaczął uzywać peelingu.

Gość biedorna
jasne, i moze jeszcze maseczke wiadomoze to by mu pomoglo a nie zaszkkodzilo, ale watpie zeby na to poszedl. W koncu to facet. Nie zmuszajn=my ich do tych katudzy które my przechodzimy. A co do pytania autorki, to zaden balsam nie zmieni jego zarostu, a podraznienia....to w sumie zalezy od skóry. MOj tez tak ma i tez mu nic nie pomaga. Ale po wielu wypróbowanych najbardziej odpowiada mu balsam po goleniu nivea. Bialy, do skóry wrażliwej- tego używa na codzien, jest bezzapachowy, a gdy sie spotykamy to używa tego granatowego, zapachowego. I ja równiez widze i czuje duza roznice i od razu wiem kiedy uzyl balsamu a kiedy mu sie nie chcialo. pozdr

Gość biedorna
sorki, za literówki, nowa klawiatura :/ Tam mialo byc katuszy, a nie katudzy :)

Polecam balsam po goleniu z wyciągiem z Aloe Vera - nie podrażnia, sprawia że \"skóra staje się mniej wrażliwa na ostrze\" Z tej serii są też dostępne pianki do golenia i inne akcesoria dla panów :) Jeśli chciałabyś dowiedzieć się więcej na temat tych kosmetyków kontaktuj się ze mną na maila :)