Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiona....

Kto kocha boksery tak mocno jak ja...

Polecane posty

Gość Fiona....

Mam bokserke i uważam,że są to psy o wielkim sercu.Może jest ktos z kim można pogadać na ich temat.Mam doświadczenie w wychowaniu tch psów.

Ja. Moja ulubiona rasa. \"fafle\" są naj, naj lepszymi psami pod słońcem :-D Ale bałaganiarze straszni......no i takie slodkie.....

Gość Fiona....
Kocham te psy,pierwsza boksera która trafiła pod mój dach była przygarnięta,mieszkała w skandalicznych warunkach.Ludzie potrafiom być okrutni...

Gość Fiona....
Kozica órska chciałabyś wylądać jak świnia le nieda rady

Gość ki_ka
Ja też uwielbiam boksery, sama ma bokserkę piekną, pręgowaną :)

Mam pręgowanego boxeras, wieeelki! Wabi się \"Czador\", jest przekochanytylko prawda- ślini sie niemiłosiernie..No, a poza tym, ma już 10 latek i nie chce go stracić :(

Gość ja tez mam
od zawsze boksery sa u mnie w domu, nie wyobrazam soebi zeby miec innego pieseczka. Moj faflok sie nie slini chyba ze widzi kielbaske:) Zebrak wstretny ale kocham Go najbardije na świecie!!!!!! Jest słodki i zachowuje sie jak szczeniak mimo ze ma juz 8 lat!!!!! POzdrawiam wszystkich Fanów Bokserów

Moja suczka ma juz 7 lat ale zachowuje sie jak rozbrykany szczeniak.To wspaniałe że mimo tak dostojnego wieku :) jest taka radosna :) :) Jednak jest strasznie biedna-tydzień temu miała zabieg zamrożenia guza(nowotwór) , i płakać mi się chce że coś może się z nią dziac złego. To naprawde wspaniałe psy- kochane i wierne, chociaż za ufne

to fakt, sa bardzo ufne, u nas czsami obcy ludzie go wyprowadzali, jak wyjeżdzalismy a mój CZadorek potrafił sie prawie zesikac z radości :D Z wyglądu mój jest jak terminator, ale serducho ma takie łagodne...kocham go!!!!!

Gość ja tez mam
to prawda że zbyt ufne, i nie mozna zostawic przed sklepem bo jak tylko usłyszą komplement to trzęsą tyłeczkami i idą do każdego. Ale są cudne. ja niestety nie mam mojego pieska na codzien bo studiuje w innym miescie- i strasznie tesknie za moim faflokiem:( Przyznma że nawet moj chłopak jest o niego zazdrosny hehe

Gość upupupupupupupup

Gość Fiona....
CZy wasze boksery chorują

Gość Fiona....
A CO MÓWIĄ LEKARZE ?!!!!!!!!!!!!

Gość ja tez mam
moj na szczescie jest zdrowy, tylko jako szczeniak niestety nie tolerowal bialka i bylo ciezko, prawie Go stracilam ale wszystko sie ulozylo. Do tej pory uwielbia mleko i bialy serek. Jak tylko jest na stole to zaostaje porwane przez mojego petitka:) no ale coz... tak Go wszyscy kochamy ze pozwalamy na wszystko:)

\"ja tez mam\" moj chłopak tez jest zazdrosny o moja Niunie , mieszkamy razem i ciągle powtarza ze bardziej troszcze się o psa niż o niego.Niestety to prawda :)) Najgorzej było jak ciągle denerwował się o sierść- fakt jest jak igiełki , ale takie sa uroki :) pozatym wie że mam hopla na jej punkcie i nic na to nie poradzi.Na szczęście też ja lubi i czasami ja nie moge wytrzymać ja się razem "wściekają" każdy ma swoje wariacje :))

Witajcie :) ja też mam bokserkę, chociaż nie ma typowej mordki (ma ciut dłuższą, ale może przez to jest jeszcze fajniejsza), ale też się mocno ślini - wabi sie Nuka, ma 8,5 latek. Ostatnimi czasy ciut zbabciała, od trzech lat mieszkamy w dużym mieście w samym centrum i nie mamy tak naprawdę gdzie z nią chodzić na spacery. Kochamy ją bardzo, ale często nam choruje, jest alergikiem i musimy uważać co je, a jest ogromnym łasuchem, bardzo lubi ciasteczka, jak tylko poczuje kawę siada koło ławy i czeka na coś słodkiego... Pozdrawiam wszystkich \"zakochanych\" w psiakach rasy bokser 🖐️

Nasza ASTA też ma dłuższą mordkę ,przez to ludzie mówią że jest za ładna na bokserkę !

Gość gość
słuchajcie miłosnicy bokserów, FUNDACJA SOS BOKSEROM POTRZEBUJE POMOCY!!!bardzo trudno jest , zachęcić kogokolwiek do zwykłej pomocy . Fundacja SOS Bokserom jest właśnie w takiej potrzebie , jako Fundacja nie otrzymuje żadnego dofinansowania , mają pod swoją opieką ponad setkę bokserów, niegdyś porzuconych , skrzywdzonych ,głodzonych , bitych, okaleczanych... nie odmawiają ratowania staruszka dla którego nikt inny nadziei nie widzi...właśnie biorą udział w konkursie , w którym można wygrać zapas karmy na całą zimę . A to oznacza, że będą mogli wyciągnąć przed zimą, kolejnego boksia ze schroniska ,lub odebrać wycieńczoną sunię pseudo hodowcom ... Można pomóc im wygrać oddając głos w ankiecie konkursowej. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=17967 wszystkie dane są bezpieczne , za nic się nie płaci , nie przysyłają pózniej do Ciebie żadnych reklam SPAMów itp. wszelkie dane są tylko po to ,aby nie było oszustów którzy głosują dwa razy. Jeśli chcesz zagłosować, a nie wiesz jak , odezwij się i razem przejdziemy procedurę . Zachęcam , to nic nie kosztuje . można też uzyskać informację na www.sosbokserom.pl