Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MACIUŚ

DZIEWCZYNY CO WAS NAJBARDZIEJ POCIĄGA W FACETACH

Polecane posty

Gość izolda nie od tristana
poczucie humoru i zgrabny tylek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

z cech fizycznych to postura ..... nienawidze chudych facetow ....ale cale zycie na takich trafialam sprawa wyglada inaczej z moim mezem ....chudy to on nie jest i to mi sie w nim podoba ....

Gość mi się
podobają dobrze zbudowani ale nie napakowani, lekko miśkowaci, bardzo zarośnięci wszędzie!!!

Gość oo tak
miśki są the best :) ale żeby mieli powyżej 184... bo inaczej głupio mi przy nich

Gość Dianuśka
DZIWECZYNY,DZIEWCZYNYY... nie ma ideałów-oczywiste!ale troszke wymyslacie!:) choć..tak i tak zgodze sie ze wszytkimi cechami jakie wymieniłyscie..gdyby tak wszystko razem zebrac to powstałby SUPERIDEALNY mężczyzna:) :) oki.jak dla mnie-to licza sie ręce!!! Lubię kiedy mężczyzna ma ładne,zadbane dłonie a przede wszytkim duże- jak zawsze wielkość sie liczy! heheh,,chodzi o to,zeby były silne... wiadomo zapach męzczyzny! -musi mnie kusić i zniewalać! jeszcze dodam- usmiech..hmm..ładny usmiech takie proste a jednak..brakuje tego w naszym życiu..teraz każdy facet robi się gruboskórny i macho-a tego nie lubie:[ cos jeszcze? hmm.. oczka! piekne i głębokie..zebym mogła pływać w nich :) oki..to wszytko!mam nadzieje:) pozdrawiam WAs :)

Gość co takiego_

Gość to co mnie podnieca
w facecie to kasa i seks:)

długi lekko zakrzywiony nos (tak tak...nos!) i szerokie nadgarstki ach i jeszcze lekko opadające kąciki ust i powieki-takie mam preferencje jeśli chodzi o część wizualna