Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinawawka

sukienka

Polecane posty

Gość karolinawawka

Powiedzcie mi proszę, czy wypada iść na studniówkę w jasnej sukience (kolor ecru/ łamana biel)...wiazana u gory, za kolano...to wyjatkkowy wieczor wiec chce wypaść dobrze! impreza 28.01 a ja wciaż się waham:/

Gość karolinawawka
moze ktoś jeszcze się wypowie?

Gość no to jeszce jedna wypowiedź
Nie wypada

Gość no i co w związku z tym.......
wszyscy będą na czarno więc jeśli dobrze w niej wyglądasz to na pewno się wyróżnisz i o to właśnie chodzi..może do tego jakiś ciemniejszy szal i bedzie super:)

Gość u mnie byli w róznych kolorach
i krojach, jesli faktycznie sukienka jest ładna i dobrze lezy to ja bym w niej poszła

Gość karolinawawka
sukieneczka jest naprawdę ładna i chyba zdecyduje się w niej pojść...Mam w domu czarny szal, ale wydaje mi się,ze nie będzie pasował do jasnej sukienki

Gość mozesz spróbowac z szalem
jak cos to mozesz go zdjąć i schowac, ale wydaje mi się ze to byłby ciekawy akcent i ja bym wzieła ten szal

Gość a ja bym ciemnego
szala nie wziela:| wiocha jak nic. Co do sukienki to rzeczywiscie wiekszosc lasek bedzie w czerni badz ciemnych kolorach - jednak tego roku modne sa jasne kolory wiec... mozesz spokojnie pojsc w bieli - no chyba ze jest to sukienka przeswitujaca to zrezygnuj na pewno - zeby z ciebie ubawu nie bylo... Do tego jasne buciki - apsolutnie czarne:-/

Gość dlaczego wiocha
wiocha to jest ubrac się od stóp do głow w ten sam kolor, kazdy powie, ze jesli jest sie ubranym w jakis jeden kolor bardzo dobrze robi jakis mocniejszy akcent, oczywiscie jeszce kwestia jak to wyglada, czy w ogóle do sukienki potrzebny jest szal

Gość karolinawawka
buty mam czarne, ale są one bardzo delikatne (na czarnych paseczkach, bez pięt, bez palców, srebrna szpilka) i pasujące do sukienki...szale ogolnie mi się średnio podobają więc nie wiem czy z niego nie zrezygnuje...dziękuje za odpowiedzi

Gość asia a a a

Gość asia a a a
ja miałam studniówke rok temu i już wtedy na sali przeważały kreacje w jasnych kolorach.Moja kumpela miała sliczną sukienke w kolorze turkusowy, inna miała ciemnorózową sukienkę, a 3 jeszcze inne koleżanki-miały sukienki w 3 róznych odcieniach beżu.Dlatego uważam, że wypada iśc w jasnej sukience jak najbardziej:)

Gość a wlasnie ze nie
a ja bylam,mam podobna jak z opisu Twojego i czulam sie prsto. Tertaz same grosety albo dlugie sukienki.

Gość karolinawawka
teraz same gorsety i długię sukienki, wiec jeśłi ja bede w jasnej będe wyrożniona a nie ,,prosta":)

Gość katrina740
ja ide w sukience która od kolan w dół jest po skosie i mysle ze jest oki:)

Gość katrina740
ups pomyliłam posty:) ale co do sukienki jasnej dobierz sobie jakieś ciemne dodatki zrób ciemny makijaż...itp Ja np. mam czarna sukienkę biore jasny szal makija tez zrobie jasny no i mam jasne tipsy:)