Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM CO WYBRAC

LASTING PERFORMANCE MF CZY COLORSTAY REVLON?CO LEPSZE??

Polecane posty

Gość NIE WIEM CO WYBRAC

CO LEPSZE CZYLI : OCENIAMY KRYCIE, TRWAŁOŚĆ, NATURALNY NIEWIDOCZNY NA SKORZE EFEKT, KOLORY , PRZYMIERZAM SIE DO KUPNA ALE NIE WIEM KTORY Z PROPONOWANYCH WYBRAC

Gość NIE WIEM CO WYBRAC
sa to kosmetyki bardzo popularne piszcie

Gość lalllka
ja mam revlona i jestem b.zadowolona:)

Gość margaritta***
Ja również mam revlona (w wersji colorstay natural) i muszę powiedzieć, że lepszego podkładu nie miałam. Jest trwały a kolor pięknie stapia się ze skórą - twarz wygląda bardzo naturalnie, a jednocześnie jest jakby delikatnie rozświetlona. Mnie taki efekt bardzo odpowiada. Co do krycia to myślę, że lepiej kryje "zwykły" revlon colorstay, w butelce bez pompki. Miałam próbkę i bardzo mi się spodobał, następnym razem zdecyduję się na ten właśnie.

Gość cinderella78
Ja mam lasting, juz 3 opakowanie, jest calkiem trwaly i ladnie wyglada przez jakies 5-6 godzin, potem powoli znika. Uzywam koloru natural bronze, wbrew pozorom nie jest brazowy, ale delikatnie bezowy i brzoskwiniowy. Kiedys probowalam colorstay i chyba efekt byl lepszy, caly bol w tym, ze w mojej zakichanej miescinie (!?) nie moge dostac revlon'a.

Gość opiniaa99
lasting może być dla kogoś mniejsza wprawą łatwiejszy do nałożenia, i to tyle. A który lepszy to kwestia cery i oczekiwań. Przy nieumiejętnym nakładaniu i złym doborze koloru przy nakładaniu każdego z nich zrobisz sobie maskę. Ja bym radziła maznąć sie testerem jednej firmy i drugiej i wtedy wybrać.

Gość nonono
mnie sie wydaje ze wazna jest kolorystyka a lepsza ma revlon ale lasting performance jest duzo tanszy , jak cos mi nie spasuje to nie strace az tyle kasy

ZDECYDOWANIE REVLON COLORSTAY - W SKLEPIE RZĘDU 80 ZŁ, ALE TO SAMO NA ALLEGRO ZA 45.00 - JEST SUPER !!!!!!! DŁUGO SIE UTRZYMUJE , SUPERANCKIE KRYCIE ( a dla mojej twarzy to konieczne ) I CERA MA NIESKAZITELNY WYGLĄD - NAJLEPRZY NUMER 06.

napiszcie proszę,który numer REVLON-u to odcień ciepłego beżu?? Nie różowego,nie pomarańczowego i nie za bardzo chłodnego. Potrzebuję taki ładny słoneczny beżyk,nie za jasny i nie za ciemny. (...ALE MAM WYMAGANIA)Chcę zamówić na allegro ale nie mam gdzie sprawdzić kolorków.Czy ta 6MEDIUM BEIGE byłaby ok?? Opiszcie jaki to kolor,bardzo proszę

Gość a moze
revlon kolory medium beige i sand beige lub ewentualnie natural tan tylko ten ostatni nie wiem czy nie za ciemny bedzie , poprzednie dwa sa do sredniej karnacji w tonie cieplym a natural tan do rednio ciemnej