Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaneczka

studia zaoczne to dla mnie udreka

Polecane posty

Chciałam tylko powiedzieć, że wiem o czym piszę. Sama posiadam tytuł magistra, i owszem. Ale posiadam również młodszą siostrę, która takiego tytułu nie posiada, a ma bardzo dobrą pracę w międzynarodowej firmie zajmującej się audytem procesów (sama właśnie tam nabywa uprawnienia audytora jakości ISO). Dostała sie tam, bo zdecydowała się najpierw na bezpłatny staż w tej firmie, a potem już tam została, bo okazała się po prostu dobra. I bynajmniej nie ma to miejsca w Warszawie, a w jednym z brzydszych ( ;-) ) miast wojewódzkich północnej Polski. :-D A, dla niej też studia były udręką, i dlatego ich nie kontynuuje, przynajmniej na razie. :-) I też Was lubię, misiaki! Sajonara! :-D 😘

Gość aaneczka
sorry wiem ze jestes na ost roku studiow

Gość dziwię się anneczka
że uczysz w szkole, nie czuć tego po Twoich wypowiedziach i nie czuc tego że masz wyższe zawodowe.

Gość studentka zaoczna 2
kończę studia w poznaniu na UAMie. i mam nadzieją że skończę w tym roku, bo jak nie to się naprawdę załamię :) a pracę piszę wolniutko, wtedy gdy już nie muszę wystawiać ocen, sprawdzać testów i nie siedzę na długaśnych radach pedagogicznych, tudzież zebraniach z rodzicami...:)

Gość aaneczka
a niby to dlaczego tak myslisz moja droga

Gość aaneczka
czuc tego nie musisz ale jak ci nie odpowiada topik to wypad stąd

Gość aaneczka
hej czy juz nikt nie jest zmęczony studiami

Gość aaneczka
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppp

Gość alanananana
a studiowalas w kolegium>?przeciez kolegium to nie studia i tam sie jest tylko słuchaczem a nie studentem wiec nie masz sie pochwalic czym..nie bylas prawdziwą studentką!

a ja tam uwielbiam jezdzic do szkoly :) czekam z niecierpliwoscia na kazdy zjazd.. mam super szkolna ekipe.. te weekendy sa najfajniejsze w calym miesiacu :D a najgorsze jest to, ze jeszcze tylko pol roku mi zostalo tej radosci..

Kolegium to nie studia, a student to nie student, tylko słuchacz. :D:D:D A to dobre!! Chyba kolego nie wiesz, co oznacza statut studenta, a co słuchacza! Słuchacz, mój drogi w ogóle nie figuruje na liście studentów...jego obecność nie jest obowiązkowa i nie może udzielać się na żdnych wykładach. Nie ma takich praw jak student. A co do kolegium, to są to inaczej studia wyższe zawodowe, (masz po nich licencjat), więc masz jak byk napisane \"studia\".

Gość aaneczka
dzieki bo juz nie chciało mi się pisać i tłumaczyć , jadę jutro na te moje studia napisałam juz jakiś referat i jakoś muszę to znieśc najgorsze jst to że moje kumpelki też tak mają jak ja nie lubią studiów

Gość gość
HCHJJotc40ulNIK28SRgYCF4