Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterija

HYMN POCHWALNY NA CZEŚĆ KOBIET

Polecane posty

Gość caRe
jakie lubisz kolory ?

caRe : czyzbys sie zakochał czy zaintrygowal Kafeterija ? Takiego zainteresowania juz dawno nie dostrzeglam ?

Gość caRe
niestety nie lubię kaszy a już napewno ze skwarkami , lubię ryby i białe mięso bez tłuszczu i dużo warzyw + owoce .

Oj może już starczy co? Generalnie kocham kolory. Trudne dla mnie pytanie. Pomarańczowy,Różowy,Cynober,Czerwień,Purpura,Szkarłat,Karmazyn,Fiolet,Oberżyna,Zieleń,Brąz Nie przepadam za niebieskim i pokrewnymi,prócz Turkusowego. I na koniec ANTYKOLOR-CZERŃ:-)

Gość caRe
>anulcia < zadajesz nie zbyt stosowne pytania , ja tylko pytam ....

dobrze ...juz nie bede ...przepraszam szczerze ...z glebi serca ...ide spac ....pelna kompleksow ...z niska samoocena ....🖐️ :D

Spokojnie,też głównie jem warzywa i owoce. A kasza raz kiedyś i dlatego rozkosz. Wbrew pozorom,nie jest taka tłusta,zależy jak się przyrządza. 4 skwarki na półmisek kaszy to nie grzech. Ważna dla mnie jest też muzyka.

Gość caRe
lubisz pastele ? pytam o wnętrza domu w obrazach używam zdecydowanych kolorów, otaczam się ciepłymi pastelami ...dają miłą atmosfere ...

BEZ PRZESADY jestem za to upośledzona,jeśli chodzi o jazdę samochodem. Mam prawko,ale niechętnie siadam za kółkiem. Każdy mi mówi,że jestem dobrym kierowcą,ale wolę jak to mnie wożą:-)

Gość caRe
muzyka klasyczna ?

Gość caRe
jestem świetnym kierowca , lubię samochody , szybką jazdę .

Otóż nie tylko. Lubię owszem,ale rzadko słucham. Lubię współczesną- Jazz,Gospel, Blues, Rock,Reggae,Ska, Etniczna,Chillout,Lounge,Alternatywna i inne wynalazki.

Czuję się jak na castingu na narzeczoną. Napisz coś więcej o sobie. Co malujesz, jak szybko jeździsz i skąd piszesz?

Gość caRe
nie pytaj o mnie nie warto ... co maluje lubie konie , pejzarze ... fokusem 220 , oplem 170

A to ciekawe.Zapytałam jak szybko,nie czym jeździsz. Nie jestem taka... i brakuje odpowiedzi na skąd?

Gość caRe
Gdańsk moje ulubione miasto , po mieście tyle nie grzeje to w trasie można na maxa i wiesz dlaczego ja mam pecha , nie złośc się jestem dziewczyną i było miło z Tobą porozmawiać .

Ależ ja wiem,że jesteś dziewczyną i dlatego tym bardziej się cieszę. Dlatego napisałam wcześniej byście nie chciały,a nie byście nie chcieli. Topik dla kobiet,ja cenię kobiety. Jestem bi.

Tak mam,że wiem z kim piszę. Wcześniej nie napisałam,że co drugie pokolenie w mojej rodzinie to wiedźmy.;-)

Gość caRe
niestety jestem hetero ... ale jesteś sympatyczną osobą masz niezłe poczucie humoru ...;)

Gość caRe
Dobranoc , wiem ze o tej godzinie MODERIA nie śpi ... do miłego :D ;)