Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agapa

pozytywny wynik testu po czasie,czy któraś tak miałą i była w ciaży??

Polecane posty

a wiec tak okres spóxnia mi sie 6 dni,temperatura,cały zcas wysoka ponad 37,3,szyjka macicy opuszczona,kłucia w brzuchu. zrobiłam test i wyszła jedna kreska,potemodłozyłam go .gdy wróciąłm po 5 godzinach wyjełam go z szuflady i widnieje na nim druga ,cienka,mniej widoczna kreska.wiem ze w ulotce jest napisane aby nie brac tego pod uwage ,ale słyszałam o takich przypadkach że ciaża jednak była???!!! dzis powtóryzłam tesy tylko ze inny i wyszła jedna kreska,okresu andal nie ma,pytałam jenego lekaża na innym forum i on powiedział ze nastepny test powinna wykonac dopiero po tygodniu,ale ja zrobiła dzis.Ale nawet na teście napisane jest ze gdy stężenie hormonu Hcg jest niskie to druga kreska moze sie pojaiwć później i nastepny test trzeba zrobić po upływie od 48-72 godzin. sama nie wiem co mam o tym myśleć...cykle miałam regularne,ostatni trawał 29 dni... ateraz okresu jak nie było tak nie ma miała tak któraś???

wiem ze to trudne i stresujace ale wsztrzymaj chociaz kilka dni i powtórz test, wtedy bedziesz pewna. Moze w tym czsie dostaniesz okres.

mróweczka---ale ja wcale nie chce dostać okresu:) hcce być w ciaży i dlatego to dla mnei takie ważne:) pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaa
do agapy: ładny masz tekst w stopce, ale dlaczego taki długi. Twoja ostatnia wypowiedź jest dwa razy krótsza niż stopka. To już mało zabawne.

rozumiem to nie zmienia faktu ze musisz odczekac parę dni, to moze zmienic całkowicie wynik testu i zobaczysz dwie grube krechy!!! :):):):). Ja tez kilka razy byłam w podobnej sytuacji i nakrecałam sie potem przychodził okres, dlatego napisałam ze mozesz za ten czas dostac @. Ciąża mi sie przytrafiła gdy myslałm ze wtym miesiącu to niemozliwe. Trzymam kciuki.

Ja tak kiedys mialam, ze najpierw pokazala sie jedna kreska a po kilku godzinach zobaczylam drugą bardzo slaba. Ucieszylam sie ze to ciaza a za dwa dni dostalam okres.Najlepiej odczekaj jeszcze tydzien i idz do lekarza wtedy na USG juz bedzie widac.

agapko:) zrób badanie hsg krwi bo test dopiero mozesz zrobic za 2 dni zyczę Ci powodzenia:):):):):) i nie stresuj sie tak:) ❤️

Gość Zaneta25
a ja robilam 2 testy i 2 pozytywne a dzis dostalam spozniony okres o 10 dni jak myslicie jestem w ciązy czy nie?

Gość do gooory
Kto tak miał??? :-)

Gość Mexa26
nowlasnie mial tak ktos?

To czy ktos tak mial czy nie nic nie znaczy. Jesli sie martwisz to zrob bhcg lub za kilka dni powtorz test.

Gość 1111111111111
ej! ale post agapy jest ze stycznia to pewnie już urodziła :D

Gość Mexa26
agapka nie urodzila bo nie byla w ciazy ,raz byla ale jej A niolek odszedl , ale niewiem czy to o ta ciaze chodzi? pewnie nie. teraz we wrzesniu dokladnie wziela slub i juz sie staraja o malenstwo.

Gość 1111111111111
no to teraz musi sie udać !!!

Gość jaaaaaaa......
Mexa26 wydaje mi się, że kojarzę Cię z innego nicku :) czarnego :) a co do agapy to nie wiem czy to dobrze, że tak na forum ogólnym piszesz co się jej przytrafiło :( i o tym jakie ma teraz plany! nie wiem czy ona by sobie tego życzyła :( no chyba, że jesteś agapką, albo masz z nią kontakt i wiesz, że nie ma nic przeciwko opowiadaniu o jej życiu :) to w takim układzie przepraszam :) no i powodzenia Mika :D

Gość Mexa26
do jaaaa niestety ale nie jestem ani Mika ani Agapa :D szukaj dalej jesli chcesz :D

Gość Mexa26
a i jeszcze jedno Agapka sama zaprasza na swoj bloog wiec uwazam ze nie ma nic przeciwko temu co wyzej napisalam :D

Gość Fajan babka z forum
Agapko trzymam mocno kciuki :)

Gość huy
nie jestes w ciazy i nic tego juz nie zmieni! nie wiem dlaczego kobiety tak wmawiaja sobie ciaze a pozniej nic ztego nie ma

Gość Mexa26
ojej HUY :D nie bulwersuj sie taaaak! nio nio ! :D