Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agapa

pozytywny wynik testu po czasie,miała tak któraś i była w ciąży??

Polecane posty

a wiec tak okres spóxnia mi sie 6 dni,temperatura,cały zcas wysoka ponad 37,3,szyjka macicy opuszczona,kłucia w brzuchu. zrobiłam test i wyszła jedna kreska,potemodłozyłam go .gdy wróciąłm po 5 godzinach wyjełam go z szuflady i widnieje na nim druga ,cienka,mniej widoczna kreska.wiem ze w ulotce jest napisane aby nie brac tego pod uwage ,ale słyszałam o takich przypadkach że ciaża jednak była???!!! dzis powtóryzłam tesy tylko ze inny i wyszła jedna kreska,okresu andal nie ma,pytałam jenego lekaża na innym forum i on powiedział ze nastepny test powinna wykonac dopiero po tygodniu,ale ja zrobiła dzis.Ale nawet na teście napisane jest ze gdy stężenie hormonu Hcg jest niskie to druga kreska moze sie pojaiwć później i nastepny test trzeba zrobić po upływie od 48-72 godzin. sama nie wiem co mam o tym myśleć...cykle miałam regularne,ostatni trawał 29 dni... ateraz okresu jak nie było tak nie ma miała tak któraś???

Gość taka_zwykła
Po czasie zachodzą w tym tescie jeszcze różne przemiany duży dopływ tlenu i wogóle. Dlatego tej kreski nie bierze sie pod uwage wogóle po takim czasie!!! patrzy sie do 5 min i już!!! jeśli sie boisz to zrób drugi test... ale nie sadze zeby cos było

Gość ja tam wiem swoje
No laseczka nigdy nicnie wiadomo.Ja robiłam testy co tydzien i wyniki negatywne ciagle a okresu jak nie było tak nie było:( Poszłam w koncu do gina i mówie co i jak a facet mi mów,ze raczej na stówe w ciazy nie jestem.Ale podczas badania juz miał inna mine kiedy okazało sie ,ze jestem w ciazy w 12 tygodniu,Ot i tak towygladało.

Gość Zaneta25
2 testy wyszly mi pozytywne a dzis dostalam spozniony o10 dni okres jestem w ciązy czy nie?