Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Escaada

waga dziecka w 21 tygodniu ciąży

Polecane posty

Gość Escaada

Ile powinno ważyć dziecko w 21 tygodniu ciąży, bo moje 472g

Gość Escaada
A to znaczy coś złego?

szczerze powiem ze nie wiem.. Ale chyba gorzej byloby gdyby twoje dziecko wazylo mniej.. A moze po prostu ciaza jest starsza..:) napewno wszystko ok... skoro lekarz nic Ci nie mowil.. to napewno nie ma sie czym martwic..

Gość idealna waga
moja wazyla w 21 360gr a lekarz powiedzial ze jest mala ,choc nie za mala ,ze w tym tygodniu moze i ponad 450 wazyc ,nic sie nie martw, a moze faktycznie to o tydzien np.starsza ciaza? a,dodoam,ze robilmi usg (3d) wybitny specjalista!

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiii
moje w 23 tygodniu wazylo 607 gram, brzuszka nie mam wcale wiec gin sie zdziwila gdzie ten klocek sie chowa pewnie :-P ale powiedziala ze prawidlowo , chyba dobrze ze wiecej niz za malo? dodam ze nie objadam sie , od poczatku przyytylam 5 kg mama i 26 synek :)

moja corcia wayla w 23 tyg 600g. lekarz powiedzial ze dzidzia rosnie ksiazkowo i ma idealna wage.Moja pierwsza corcia tez wazyla tyle samo i urodzila sie z waga 3.5 kg. takze twoja kruszynka rozwija sie wspaniale.

Gość Patrycja

Witam jestem w 21 tygodniu mój synek waży 424.0g dziwi mnie to bo 2 tyg w tył ważył 318.0g martwię się czy wszystko w porządku