Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muoda nasty

Kto dorosły odpowie mi na paare pytanek...?

Polecane posty

No niestety... nic niewiem mam dopiero 16 latek i jeszcze nie uprawialam sexu. bardzo martwie sie moim miejscem intymnym... moj motylek w sensie doslownym jest naprawde okromnym motylkiem i na nieszczescie brzydkim ;( a czemu? jest \"dluga\" ma 5 cm platy i takie jakby pogniecione? i w dodatku na koncowkach sa takie lekko ciemno fioletowe, jakby brudne... martwie sie, ze to odstraszy chlopaka... nie smiejscie sie ;) tylko mi odpowiedzcie, co ja mam z moja nieszczesna picza zrobic :/ bo chyba one jedna jest taka brzydka na calym swiecie :(

Gość relax
baaaardzo chętnie sprawdziłbym to osobiscie i udzielił wszelakich porad:)))jaki masz kolor oczu?

Gość napatrzyłaś sie
zdjęć porono w których laski często gęsto mają operacyjnie zmniejszane wargi:) Jest mnóstwo dziewczyn z duzymi wrgami i nie przejmuj sie

Gość assaer
mam 22 lata i niggdy nie uprawiałem seksu

Gość do assaer
pozdrow TMT on ma 25 lat i nigdy nie mial dziewczymy:P

Gość lkjh
moze zajmij sie nauką do szkoły bo .....SMARKULA Z CIEBIE1111

Jakos nie mam ochoty na nauke :o kiedy musze - to sie ucze... relax mam szaro zielono niebieskie oczy. byc moze duzo osob ma duze wargi sromowe... ale moje na koncowkach sa takie jakby brudne czarne...? czy to normalne? ja mam tak naturalnie i to wstretne! :( boje sie, ze to sie chlopakowi nie spodoba... zreszta te dlugie wargi moglyby przeszkadzac w seksie... no bo one tak jakby \"wchodza\" w czasie stosunku do srodka i to nie jest przyjemne :O ?????????????????:(

Nie przejmuj się każde motylki są piękne................ poza tym w tym wieku kto ma czas i chęć zwracać na to uwagę............... wazne jest wszystko inne

Gość relax
muoda nasty jestes tam jesszcze?

Gość relax
muoda nasty jestes tam jeszcze?

Gość tesz takoł mam
co za nieszczęście miec taką obleśną piczę ...