Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessicaaa

Czy spowiadacie się z seksu przed ślubem? Co na to ksiądz?

Polecane posty

mojemu chłopakowi powiedział: pomysl jak Tobie daje przed slubem to moze tez dawac innemu:/ jak ja sie spowiadałam to chyba nie dosłyszał bo nic nie mowił a koledze powiedzial ze jak go tak do tego ciagnie to zeby sie jak najszybciej ożenił...

Że po wielkanocy juz na pewno przestaniemy, bo ostatnio też proboszcza musi zaspokajac.

Gość ale wy pierdoly tu piszecie

Gość Mężatka.k
No i ksiadz nie byl zadowolony ;) No ale coz musial dac rozgrzeszenie bo inaczej dzis bylabym panna z dzieckiem;)

Gość co za ciemnogród
w 21 wieku jakiemuś obleśnemu czarnemu się spowiadać,to jakiś żart czy zboczenie?

Gość żyje w grzechu
i rozgrzeszenia nie dostane .

Gość began
Seksowna oczywiście, że sie spowiadam. A ksiądz na to: -Opowiedz jeszcze raz od nonentu jak zdjęłaś majtki... :D:D:D:D:D:D:D:D:D uwielbiam cie za to

Gość kupa123
A za wszystkie grzechy szczerze żałuję i postanawiam się poprawić ;)

Mnie Zorro też zapytał czy ciurlałem??? A skądże!!! (co mu do tego) a moja Pani a jakże katoliczka przecież. Mnie 10 zdrowasiek a ona. siedzę w tej ławce, i siedzę a ona składa się tam jak mały scyzoryk w tym kiosku. A jak ten szalik mu całowała z przejęcia!!! Wreszcie idzie potulna jak baranek. I pyta Ty co tak szybko? No ja dobry człowiek jestem, a jaki porządny!!! A pytał ciebie o stosunki? No pytał. powiedziałem że absolutnie. A ja ze tak!!! No to sama sobie daj odpowiedź na pytanie czy ja nie jestem porządny człowiek przynajmniej w oczach wielebnego:-)

Gość gość
Więcej co łaska i można!!! Przeciwwskazań brak.

Gość gość
A co go to obchodzi??? To intymne sprawy dwojga ludzi i tak niektórzy wypytują jak, co, i gdzie??? Paranoja!!!

Spowiadając się u jednego dominikanina w mojej wsi dowiedziałem się, że seks przedmałżeński to pikuś - natomiast seks przedmałżeński w prezerwatywie, to już obraza boska! :P

nie wiem co na to ksiadz.... ale spowiednikiem jestem laskawym :P:D