Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mIkRuSiAaA

lUdZiE PoMocY!!cZy tO CiĄŻA??PLiS!!

Polecane posty

witam wczszystkich!!z moich obliczen wynika ze nie mam okresu juz 6 dni !!boli mnie bardzo mocno brzuch i to codziennie!!nie wiem czy to oznacza ze jestem w ciazy czy nie!!innych objawien raczej nie mam!!wiec jak mozecie mi jakos pomuc to powiedzcie czy jestem czy nie a to ze test powinnam zrobic to wiem tylko sie boje!!wiec powiedzcie jakie moga byc tez inne objamy to zobacze czy tez takie mam!!a i jescze jedno jak mozecie to powiedzcie po ilu dniach od zapołodnienai wystepuja mdłosci i wymioty??z góry dziekuje!!

Gość mejsi
"innych objawień" :D :D :D

Gość yukkkkkka
to ty nie wiesz, że są to dokładnie objawy ciązy mnogiej? nawet 5-cio raczków :) nie martw się - dosatniesz becikowe :D

Gość jakikiki
no wiec, po pierwsze, absolutnie nie rob testu, bo dopoki go nie zrobisz, to wlasciwie nie jestes w ciazy. a to bardzo uratuje Twoja sytuacje. po drugie, jesli okres spoznia Ci sie AZ 6 dni, to na bank jestes minimum w trzecim miesiacu ciązy, bole oznaczaja, ze juz masz skurcze, wiec moze to nawet i dziewiaty miesiac. zreszta bole to jedyne objawy, wiec innych sie juz nie spodziewaj. no, chyba, ze mdlosci, jesli masz mdlaosci, to na pewno ciaza mnoga.

Gość mejsi
nie "objawy", tylko "objawienia"!

Gość ups up do gory
jak cie przy tym boli palec u nogi to lepiej zajmij sie wyprawka dla dziecka a nie siedzeniem przed kompem bo ciaza przesadzona

Gość vvvvvdd
twoje ,objawienia" to ewidentnie ciaza,mialam identycznie.z tym ze byc moze urojona.a wspolzylas z fecetem czy nie?bo ja np nie ale to chyba nie ma znaczenia.co myslicie kumy?

Gość mysle ze wystarczy
pomyslec o facecie rano i wieczorem i to calkowicie wystarcza by zajsc w ciaze mnoga,sasiadka miala takie objawienia jak ty i ma 8 raczki :)

Gość okoooom
ja tez nie wspolzylam z moim partnerem .czy moge byc w ciazy?dodam ze kluje mnie w podbrzuszu

Gość danikai danika
ja slyszalam ze wymioty sa od razu i trwaja 9 miesiecy.a u ciebie jak jest?

oj sorki ludzie za pomyłke!!nie jestem w tym temacie dobra!!a mdłosci jak narazie nie ma!!tylko ten cholerny brzuch!!a z chłopam wspołzyłam ale z zabezpieczeniem!!wic nie wiem jak to mozliwe!! =( czy najlepiej bedzie jka pojde zrobie ten test i bedzie z głowy??dzieki za jakies kolwiek odpowiedzi!!:*

Gość liwus
Przede wszystkim sprobuj sie nie denerwowac to ze spoznia Ci sie okrez 6 dni to wcale nie oznacza ze jestes w ciazy. Duzo rzeczy moze wplywac na opznienie okresu a w szczegolnosci nerwy. One moga opznic okrez nawet o miesiac wiec spokojnie. Najlepiej zrob test bedzie on najbardziej wiarygodny. Ale jesli bylas zabezpieczona to nie powinna to byc ciaza, jeszcze oczywiscie zalezy jak bylas zabezpieczona :) Trzymaj się!

dziekuje \"liwus\"za odpowiedz!!dałas mi chyba najlepszą!!i pocieszyłas mnie z deka bo faktycznie mam teraz duzo nerwów!!i najlepiej bede wiedziała jak zrobie ten test!!ja tez cie pozdrawiam:*:*