Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brit-ka

Mam 21 lat i jestem z 38-letnim facetem - czy ten związek ma szanse przetrwać???

Polecane posty

Gość super kolo
zdolnosci interpretacyjne pieknych pan tego forum sa powalające:D:D:D

ciekawska to nie jest żadna marna prowokacja bo nie wiem po co miałabym to robić. Nie bije mnie tak jak to z pozoru może wydawać się straszne poza tym mi się to podoba bo lubię czuć się przy nim taka mała i bezbronna. Zaden facet przedtem tak na mnie nie działał jak on. Z tym wykorzystywaniem to troszke przesada bo raz mu się to zdarzyło i mam nadzieję, że wiecej już nie. A ja i tak ciągle nie wiem czego mam się po nim spodziewać. Ale ta tajemniczość i odkrwanie go mnie podnieca. A jego ciałko nadal jest sexy więc nie potrzebuję młodszego :)

Gość mam17
i 15 w obwodzie ona jakas plytka czy to ma sens???

Gość Adamowa
Opcja 1) będź z nim tylko dla seksu; opcja 2) kochaj go i uwierz, że on cię kocha, a wiek to naprawdę najmniej ostotna sprawa w związku...:)

Gość dziewczyno
daj sobie z nim spokój im wcześniej tym lepiej. Ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty tylko jakieś 7 lat później. Na początku było cudownie najwspanialszy na świecie sex, czułość , zrozumienie. Potem ślub , dziecko. A teraz dzieli nas już okropna przepaść nie potrafimy się porozumieć, prawie ze sobą nie rozmawiamy, ja myslę o rozwodzie. Dzieli nas różnica wieku - ja dopiero co przekroczyłam 30-stkę on zbliża się do 50-siątki. Ja mam duże potrzeby on ich już nie ma, nie ma u nas sexu, nie ma pieszczot, nie ma nic. A wcześniej było cudnie. Puki masz czas rezygnuj z tego. Jesteś jeszcze młoda.Jeszcze nie raz się zakochasz. Pozatym co będzie jak pojawi się jego żona niby tak przypadkiem, na choryzoncie. Wróci do kraju albo co? Zastanów się masz jeszcze czas, nie brnij w to.

Gość martwyzywy
britkaaaaaaaa korzystaj jesli ci ta sytuacja pasuje to co w tym zlego zeby nie skorzystac z WOLNOSCI PRZYJEMNOSCI...?!... ALE NIE WIEM JAK NA TO TWOI BLISCY ITD I TP wiesz opinia opinia ale dla czlowieka sie szanujacego nie ma niczego dziwnego yhy

Gość tak ma szansę
jeżeli ty będziesz zwesze wystarczająco głupia i naiwna, a on wystarczająco baogaty ;)