Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka17

bielany wrocławskie- jakie są tam sklepy i czy sa promocje we wrocku ?

Polecane posty

Gość kasienka17

Chciałam sie dowiedziec jakie sa tam sklepy wiem, że jest np. ikea, tesco itp. tylko interesuje mnie jeszcze jakie sklepy są na pasażu np. w tesco (typu orsay, cropp itp.) bo chcę przyjechac do wrocławia kupic parę ciuchów bo w opolu sklepy to dno... Aha i jak jest z dojazdem tam od dwroca głównego i czy w ogóle warto tam pojechać czy lepiej do galerii dominikańskiej ? bo podejrzewam, że wszędzie sa juz promocje.... z góry dzięki

duze przestronne h&m tylko nie pamietaj w ktorym miejscu dokladnie :P ale na bielanach

Gość zaba rere
jest wiecej sklepow,jest nawet sklep k4 czy jakos tak z samymi ciuchami,taki duzzyy duzzzy....zawsze byłam pewna ze w opolu sa lepsze ciuchy:O

Gość ddddddddddddddd
Bielany Wrocławskie to jest Tesco albo Auchan juz sama nie pamietam i tak są takie pasaze - Orsay, reserved, H&M, New Yorker, Reporter, House, big star, Qubus, kurde wiecej nie pamietam ale jest mnostwo sklepów tam masz wszystko - prawdziwy raj:) a teraz sa promocje nieziemskie 50-70% taniej

Gość kasienka17
hmmm to się zdziwiłam :) bo byłam na stronce www.bielany.parkhandlowy.pl i tam sa sklepy wypisane i jakoś mało tego nie ma np. new yorkera itp. ale być moze ta stronka to tylko jedna galeria a słyszłam ze jest tam więcej tego :D w takim razie chyba faktycznie wybiore się na bielany :) mam tylko jeszcze jedno pytanko długo się jedzie tym autobusem z pod dworca ? jeszcze arz dzięki za informację :)

Gość Anetaaaa
z dworca pks jedzie sie jakos 20-30 min na bielany....ja zazwyczaj jade najpierw na bielany...pózniej na rynek i na koncu do galerii dominikanskiej.Nie lubie robic zakupów..ale jak sie juz na nie wybieram to zajmuje mi to caly dzien(chodze po sklepach dopóki nie wydam wszystkich przeznaczonych na ten cel pieniedzy).Niektórzy mowia mi ze niepotrzebnie jade na bielany a pózniej do galerii-bo przeciez sa tam te same sklepy(w wiekszosci) ale czasem zdarza sie ze maja rózne zaopatrzenie(np na bielanach kupiłam sobie bluske w Nowy York podczas gdy w galerii wogole takich nie było...)

Gość Anetaaaa
a własnie...promocje we wrocku zaczeły sie jakes 3 tygodnie temu...wiec pewnie wszystko jest juz przebrane...zreszta nie wiem.Dawno nie byłam we wrocku ale mam zamiar wybrac sie jeszczew tym tygodniu

Gość kasienka17
przebrane ? :( w opolu dopiero się rozkręcają to znaczy sa już jakiś tydzień, może dwa ale tych najwiekszych obniżek jeszcze nie ma, więc myślałm, że we wrocku jest podobnie, sama nie wiem co robić...

Gość wie ktos cos na ten temat...

Gość jeste mnostwo sklepow
m.in Reserved