Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miarka1

Życie z facetem z pasją-kto też tak ma?

Polecane posty

Gość Miarka1

Mój mężczyzna to zapalony miłośnik samochodów. Interesuje go wszystko z nimi związane-czasopisma, mechanika itp. Czasem wydaje mi się , że jestem dla niego mniej ważna niż jego ukochany samochodzik;/. Czy któraś z was też tak ma? Jak sobie radzicie?

Gość rozdwojona_
mój może godzinami opowiadać o komputerach,pociągach :) wie,że mnie to nie kręci ale lubie wysłuchiwać jego zachwytów. Powinnaś się cieszyc,że twój partner ma jakieś zajęcie a niesiedzi bezmyślnie w domu

Gość jezus chrystus
ja to mialem niezla PASJE :-o

Gość a moj facet ma taka pasje
ze uklada widoczki z kwiatkow w ogrodku za blokiem :) troszke to dziwnie wyglada bo on ma 29 lat :-o ale co zrobic takie hobby ... aha prowadzi tez zielnik i hoduje na klatce schodowej filodendrona

Gość a moze lepiej
ze facet ma pasję, niż gdyby miałby byc sfrustrowany albo ogladac sie za innymi spodniczkami?

Gość gehennna
moj tez ciągle tylko o komputerach i grach.... denerwuje mnie to czasem bo nie mam go caly czas dla siebie

Gość Miarka1
Ja się nie skarżę-ja stwierdzam fakt:) Oprócz tego, że studiuje i pracuje to zajmuje się samochodami.Po prostu czasem muszę ten czas, który moglibyśmy spędzić razem muszę dzielić z samochodem:) Ale racja-lepiej z samochodem ,niż z i nnymi dziewczynami;)

Gość rybeczka___
a moj ma pasje ryby! wie o nich wszystko:) najpierw mial akwarium morskie 50o litrow, cos bajecznego a potem inne mial rybki:) teraz zajmuje sie chodowla i tak zarabia na zycie:) caly czas jezdzi na jakies spotkania, do znajomych, do jakis klubow:) Popieram jego pasje i mam szczecie ze trafil mi sie taki facet a nie jakis len, lezacy na kanapie:)

Gość a moze lepiej
tez znajdz sobie jakas pasje? :) Moze to skloni Twojego ukochanego do refleksji. A jesli nie, to przynajmniej Ty poczujesz sie lepiej, bo bedziesz miala interesujace zajecie :)

Gość rozdwojona_
moje drogie radze od słuchać przynajmniej od czasu do czasu wywodów swoich partnerów na temat ich pasii... :D On na pewno doceni fakt że kobieta choć chwile słucha wykładu o skrzyni biegu, składaniu kompa itp :D to bardzo dobry sposób na harmonie i spokuj w związku... mężczyzna czuje się ważny i doceniany i bądzmy także szczere..... gdzie on znajdzie taką drugą cudowną kobiete potrafiąca poswięcić mu troche czasu?! :D :D

Gość Miarka1
Swoją pasję też mam-i jego chyba zaczęłam podzielać. Jadę z nim np na zlot fanclubu. To chyba jedyne wyjście:)

Gość rybeczka___
hodowla!!!!!!!!!! ale zrobilam byk sorki:)

Gość A mój ciagle
tylko o broni, czołgach i wojnach :(

Gość a mój
ryby, tylko że łapie, tzw wędkarz, albo na rybach, albo siedzi godzinami w necie na stronach tematycznych, albo gada z kolegami po fachu, albo szuka czegoś po sklepach, itd itp...

Gość a mój
a zapomnialam dodac ze jak juz zlapie jakiegos duzego karpia to naciaga go ustami na pytonga i karp ginie w okropnych meczarniach :-o

Gość Miarka1
Nie wiem czy tylko ja już nie zauważam podszywaczy:D

moj ukochany gra na perkusji , jezdzi wyczynowo na rowerze (jego rower jest wart 10 tys.) a dodatkowo kocha stare amerykanskie samochody i marzy o fordzie mustangu ciesze sie ze ma pasje i mimo wszystko ma zawsze dla mnie duzo czasu:)

Gość alona.
a ten rower za 10 patykow to zajebal w Monachium z przed supermarketu ALdi :-o ale i tak kocham mojego Gilberta

akurat mi sie podoba to imie Gilbert...inne niz wszystkie Tomki, Piotrki, Marciny itp.

Gość Gilbert.
no faktycznie z imieniem to mi nie poszlo jak kurwie w deszcz :-o p.s kochanie tyle razy ci mowilem nie z przed Aldi tylko Komm und Kauf

kazdy ma inny gust i o gustach sie nie dyskutuje a wasze wypowiedzi nie maja zwiazku z tematem

Gość Miarka1
Alona:) Gilbert to śliczne imie:)

ach dzieki Miarka, zaden topik nie uchowa sie przed chamstwem :D

Gość takie pedziowate

Gość diabełek**
mój chłopak kocha piłkę nożną. gra w klubie. najlepiej to by nie schodził z boiska. Ja mam już tego dosyć.tylko piłka piłka piłka!!!!

Gość Miarka1
A myślałam , że tylko mój jest taki ogarnięty swoją pasją:) Widzę , że jest nas dużo. Chyba pozostaje nam tylko zacząc, ją podzielać albo nauczyć się wyrozumiałości:)

Gość deska_
moj z kolei jezdzi na desce, kilka razy w tygodniu, ale jakby mogl to jezdzilby caly tydzien:) no coz ten typ tak ma:) jakos nigdy mnie to specjalnie nie denerwowalo, ciesze sie ze ma swoja pasje, ze lubi sport ze dba o kondycje,a nie siedzi w domu i pierdzi w stolek, albo z nudow szuka wrazen czyt. spodniczek. mnie tez tym przy okzaji zainteresowal wiec chetnie slucham o deskorolce:)

Gość Daria24
jeśli pasja jest dla niego ważniejsza to go zostaw