Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga20

kiedy wziąć piguły jak zmieniamy na inne

Polecane posty

Gość kinga20

hej dziewczyny lekarz zapisal mi yasmin problem w tym ze jak zmieniałam tabletki to zawsze brałam po 7 dniowej przerwie kończac stare opakowanie napiszcie mi jak to jest bo czytam na forum ze powinno sie zazyc 1 dniz okresu ale ja zmieniam tablety a nie zaczynam brać juz sie pogubiłam w tym w ulotce tez pisze inzczej odp pomóżcie

Gość kinga20
dziekuje ci za wypowiedz czyli po 7 dniowej przewrwie dzieki wyjasniłas sytacje a ni trzeba sie zabezpieczać ja wczesniej sie nie zabezpieczałam bo ginek powiedziałze działaja i było ok coty na ten temat sadzisz sa rózne opinie jestem zabezpieczona od1 tablety odp pozdro

Gość mi moj gin powiedzial
zebym nowe tabletki zaczela brak od pierwszego dnia okresu zmienialam z cilst na regulon w ulotce zas bylo napisane ze nie pwinno sie robic zadnej przerwy (jesli sie zmienia dwu skladnikowe pigulki na inne dwu skladnikowe) poprostu skonczyc jedne, a nastepnego dnia wziac pierwsza pigulke z nowych tabletek i jak to jest? ja zrobilam tylko jeden dzien przerwy - bo juz mialam plamienia-krwawienia

Jesli zmieniasz pigulki z mniejszej dawki hormonow na wieksza, to robisz 7-dniowa przerwe. Jezeli odwrotnie, czyli z wiekszej dawki na mniejsza, to nie robisz zadnej przerwy. Bierzez jedne po drugich. Pozatym najlepiej bedziesz, jak sie zapytasz swojego ginekologa. 🖐️

Gość kinga2
hej jak zmieniałam wczesniej tabosy z diany na jeanine to robiłam 7 dniowa przerwe tak mi ginek kazał wiec teraz tez wezme po 7 dniowej przerwie a zmieniam jeanine na yasmina yasmin ma wiekszą dawkw wię c po 7 dniowej przerwie wezme odp co sądzicie

Gość Kama1983
kinga ja tez zmienilam z mercilonu na yasmin i lekarz kazal po 7-dniowej przerwie i tak wzielam. teraz czekam na miesiaczke tylko ze to 2 dzien spoznienia....... pisze ze takie cos moze wystapic ale mnie to jakos nie pociesza.