Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel olbrychski

mam tak krzywego penisa ze ...

Polecane posty

Gość kapilara
Hahaha! Ale wy, chlopcy macie problemy. Tak naprawde gdybyscie wiedzieli co my sobie wkladamy, kiedy nikt nie widzi, jakie to ma ksztalty i jakie jest duze, to byscie sie tak nie przejmowali. Ci...ka jest elastyczna. Jak bedziecie dobrze operowac sprzetem to nawet jesli bedzie wykrecony w osemke, bedzie super. Proponuje cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc.

Gość Dr Kapucyn
Masz tzw. chorobę Peyronie'ego, nieodwracalne zmiany. W ostateczności konieczna operacja - generalnie wykonują ją dwa ośrodki - W-wa i Białystok. Zapłacisz dobre parę tys. zł.

Gość ło lol
Powiedzcie mi, ile taki"kosmetyczny zabieg" kosztuje??

Gość Dr Prostóś
wszyscy z krzywymi penisami UWAGA!!! NOWA INFOLINIA !!! zabiegi od zaraz!! prostowanie faklusów, chujków, pogłębianie cipek!!!! 0 700 880 774...

Gość qawedfbvd
dawaj fotke

Gość NaproStujMi
Mam krzywego penisa w lewą stronę lekko ... Mam 11 lat ... Kużwa i nie mogę walić konia bo się mi szybko grzeje ;d co robić nie będę go tłukł czymś ... P.S w tygodniu to robię 2 razy dziennie ....

Gość Choroba Peyroniego?
?

Gość KonradziQ
A mi może ktoś pomoże ? Ja mam 14 lat i mi Penis skręca w lewą stronę.. Nie wiem jak to powiedzieć.. Jak np.Banan jak leży na stole to jest od początku prosty a potem leci w bok mi .. Jak mogę go sprostować ? Czy to aby nie od Masturbacji ??

Gość gość
a ja mam rowniez w lewo ale za to do kompleksow mi daleko. Jestem z niego zadowolony tylko szkoda ze sie giba w lewo he :) ...chetny jestem poznawac nowe kobiece skrytosci :)

Gość gość
gorąca ja chętnie skorzystam z usług prostowania :** :D

Gość ajjaj
Kur.. nie ma się czym przejmować ja mam 23 lata i od kiedy pamiętam mam krzywego ptaka ostro w lewo może o jakieś 30-40 stopni i nie narzekam dziewczyny też nie narzekają nawet sobie sprawy nie zdawalem że to dla kogoś może być problem... jak walisz to walisz ... bzykac sie czebaa umieć kształt penisa nie ma wielkiego znaczenia

Gość gość
Mój syn też ma krzywego ale jest duży i powiedziałam mu że każda będzie zadowolona.

Gość gość
chłopcy noście go poprostu w drugiej nogawce

Gość Enija
n o r m a l n y m kobietom krzywy penis nie będzie przeszkadzał. Ale nie gwarantuję, że spotkacie tylko takie. Czasami krzywy penis to opcja wrodzona, czasami to tzw. choroba Peyoniego. Urolog powinien to sprawdzić i zdiagnozować. Trzeba się udać do lekarza ze zdjęciem w wzwodzie (np. telefonem komórkowym). Im wcześniej tym lepiej. Czasami lekarz podaje zastrzyk i może skrzywienie przejść... Nieletni muszą iść z rodzicami, ale warto .... NIE ZWLEKAJ