Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rośnie ze mnie dziwka

Rośnie ze mnie dziwka!

Polecane posty

Gość Rośnie ze mnie dziwka

Nie wiem co sie dzieje... Jestem atrakcyjną dziewczyną i zawsze każdy dziwił się czemu jeszcze dziewica... Byłam taka porządna, czekałąm na stały związek, na prawdziwe uczucie. W końcu coś we mnie pękło- zrobiłam to z chłopakiem, z którym się wtedy spotykałąm, mimo, ze było między nami pewne nieporozumeinie i wiedzialam, ze juz dluzej z nim nie bede. Chcialam jednorazowego seksu. Pozniej po doslownie kilku dniach spalam z innym- mialam na niego ochote od dawna, ale razem oczywiscie nie jestesmy. W czasie niemal tym samym ostro zarywal do mnie jeszcze inny, ale tylko zdrowy rozsadek sprawil ze sie pohamowalam... Boze, ja uwielbiam to robic i gdyby zalezalo to tylko ode mnie szlabym do lozka z kazdym, kto mi sie podoba!! Jedyne, co mi tego zabrania, to mysl:" a co inni powiedzą..." Nie potrzebuję do seksu uczucia, potrzebuję tylko namiętności.... Mecze sie z tym... Chcialam sie komus wygadac. Mozecie mnie źle oceniac, i tak mnie to nie obchodzi- mysle ze wiele kobiet ma podobny problem, bo i czemu nie? Przeciez seks jest wspanialy!

Gość peezdha
No i będziesz wspaniałą dziwką, wymiana pokoleniowa być musi. Zarobisz bez wzglądu na koniunkturę gospodarczą lub jej brak.

glupia ty glupia i do tego dziwka po cholere tu takie pierdoly piszesz skoro i tak wiesz ze wszyscy cie tu zjada jak kobyle chyba ze lubisz do tego ze sie ciebie wyzywa aaa i jest jedna sprzecznosc w twojej wypowiedzi nie robisz tego na co masz ochote bo boisz sie co inni powiedza a tu odslaniasz sie jak kaczka na odstrzal GLUPIA TY GLUPIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nie patrz na inych i na to co mowia - Ja uwazam ze kazdy powinien robic to co lubi i to co sprawia mu przyjemnosc . A poczytaj pare topikow o wtych rozsadnych ktore teraz to wypisuja ze ich maz chodzi na piwko lub je zaniedbuje , albo ze juz nei kochaja swoich mezow - to jest dopiero obrzydliwe .

Gość chose
dokladnie. nie ma nic zlego w tym ze lubisz seks, pomysl co bedzie jesli spotkasz kogos z kim bedziesz chciala byc, bo ja marze o takiej kobiecie... z drugiaj strony nie mozesz dopuscic do stanu w ktorym sama siebie bedziesz uwazac za łatwą kobiete, w koncu masz rozum i jestes czlowiekiem wiec badz przy tym rozsadna

Gość pewne sprostowanie
Żadna tam z ciebie dziwka, zwykła kurwa jesteś. Kochasz ten sport i tyle. Prostytutka robi to dla kasy...Nazywajmy rzeczy po imieniu.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
tyle tylko, że co innego mieć kobietę, ktyóra lubi seks, a co innego mieć kobietę, którą wystukało już pół miasta:o

Gość bcer
no wlasnie

Gość turecki krawiec
bzdury gadaja, bzykaj sie do woli, tylko oby pol miasta Cie nie miało ;)

Gość bleble222
zeby byc kur*** trzeba miec wygląd a ty ze swoim nawet na chleb nie zarobisz,hahahahahahah

Gość kolejne sprostowanie
Żeby byż kurwą trzeba mieć grono "zainteresowanych"....Powalająca uroda nie jest konieczna. Każda potwora znajdzie swego amatora.

Gość delta fox
ale bez urody malo bedzie miec klientow i na chleb nie zarobi hehehehe

Jestescie beznadziejni jak LPR PiS i Samoobrona. Dzieci Rydzyka . Tylko potepiac umiecie . Katoland pierdolonony

Gość mietusekm
kto potepia? chyba ona sama siebie potepila ...na glupote i kurewst** nie ma lekarstwa

Gość turecki krawiec
Ty oszukaniec, od katolików sie odwal :D sie czep lepiej głupich :D

Gość turecki krawiec
czekam na księdza po kolędzie i przygotowuje swojego kakalaczka na nadejście kleru :classic_cool:

Gość turecki krawiec
:D to byłą w deche, ale chyba sie pisze pieczolowistoscia :D

Gość mietusekm
nawet ze stolcem sie utozsamia,hahahahahahah

Wiem co czujesz i masz do tego prawo. Wszyscy tutaj zgrywaja świetych. Masz ochote czemu nie.Jeslibys patrzała tylko na innych to na starość bys nie miała zadnych spomnień. Tylko żeby wszystko było z głowa i na poziomie. Inne dziewczyny i tak zawsze będa mówiły,prosta zawiść:) Pozdrawiam

Gość mietusekm
dziwka + stolec na dodatek swiezy=???????

Gość turecki krawiec
za to mietusek m nawet sie ze swoim mozgiem nie utożsamia:D

Gość mietusekm
zawisc? zadna a nas na pewno nie chce byc dziwka o zapachu swiezego stolca,to trzeba tepic na glupote nie ma lekarstwa:))))))))))

Gość mietusekm
ona albo chora albo chce temat podtrzymac,zaraz dorzuci ze ma jądra:)

Gość turecki krawiec
hehe, to prawie jak Coelho:D

Gość belbilioek
i okaze sie Miriam z wielkimi jajami i duzym stolcem miekkim niczym swieze buleczki,hehehehehehe

Gość mietusekm
na osiedlu mam ksywe paździerz argentyński :classic_cool:

Gość ej a ile masz lat
ej a ile masz lat, bo jak czternaście to .....

Gość turecki krawiec
popieram, tylko rasowi podszywacze moga wykonywac ta fuche :D moze jakies szkoly trza by otworzyc co by nie spadał poziom tak zacnej profesji :D

Gość buffy 02
ty nalezysz do gatunku ludzi zanizajacych poziom forum,jestes niesmaczna ,smierdzaca i puszczalska,idz zrob se dobrze

Gość shiwa wuwa
ty 'rosnie ze mnie dziwka" jestes zdemoralizowana na maksa,lecz sie poki jeszcze czas,rzygac sie chce od twoich wypocin