Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana i Wystraszona

Jestem przerażona. Nie wiem co to do diabła jest!

Polecane posty

Byłam w ubikacji, załatwiałałam grubszą potrzebe. Po wypróżnieniu się podtarłam się papierem a później jak spojrzałam na papier to mnie aż odrzuciło. W resztkach kupki na papierze było dużo malutkich białych podłużnych robaczków energicznie się ruszajacych. Myślałam że zwymoituje. Jutro pobiegne do lekarza. Ale chce sie dowiedzieć co to do diabła jest?

Gość owsiki jak nic

Gość takto owsiki
raczki myj po kupce

Gość bleeeeeeeeeeeeeeee
też nie masz o czym pisać dziewucho! :O

:(( Paskudne to jest:( Skąd to się wzieło?

Gość owwww
idz do apteki i kup cos na owsiki, sprzedadza bez recepty

Owsiki???? Na pewno? Poszłam do łazienki jeszcze raz, nałożyłam trochę tego na papier i spróbowałam- było takie trochę słodkawe, płynne w środku:o

no niestety owsiki.Dostaniesz leki,ale kuracja bedzie obejmowac cala rodzine :(

Gość o shitttttttt
to obleśne ale maja racje to owiki tez je kiedys mialam obrzydliwstwo nie? :O:O:O:O:O:O:O pewnie w nocy cie swedzi kuper bo w nocy czesto wylaza z jelita grubego do samej odbytnicy i ich ruchy powodują swedzenie. zachowuj higienie, zmien posciel, czesto bielizne zmieniaj i prasuj zeby wybic jajeczka bo beda sie tworzyc nowe. OBLESNOSC!

to tzw.choroba brudnych rak---higiena,higiena i jeszcze raz higiena! Bez wizyty u lekarza sie nie obedzie.

Gość owwww
a co dupersztejen jestes wegetarianinem:p

Ale skąd to się wzieło? :( O higiene dbamy w domu. Może to być tak że te owsiki to od seksu analnego?

Bo mój chłopak, Roman, pracuje w pobliskiej kotłowni. I tam ma psa, Fafika. Pies miał jakieś robaki w odbycie jak nbyłam u nich ostatnio. Iwem, że Roman czasem nudzi się podczas długich, samotnych nocy i towarzystwo Fafika bardzo mu pomaga. Czy mógł przenieść te robaki na fiutku??? :o PS. Często uprawiamy scat z Fafikiem :classic_cool:

Gość szczupak
Buhahahah ja pierdole.

Nie róbcie sobie żartów. Jestem przerażona i pytam się poważnie.

Najgorsze jest to, że mój chłopak ma fiutka mniejszego od larwy owsika i jak sie ostatnio kochaliśmy- tzn. wkłądał mi mikrusa w dupsko, poczułam jak coś mnie ropycha od środka, jakby wkładał mi tam coś gigantycznego. To pewnie był ten owsik:o

Aaaaaa!!! Szybko, poradźcie coś, bo owsiki wyażą mi z dupska i siedzą na krześle!!!:o Już mnie spychają, cholery jedna, no! Aaaaaa.....

Gość to owsiki
najczesciej moga je dostac dzieci w przedszkolu moje dziecko tez kiedys mialo. idz do apteki ja mojemu synkowi robilam lewatywy z czosnku no i pomoglo ale cala rodzina bedzie musiala zazywac leki

Gość owww
jezeli masz pod nosem czynna apteke to tam idz, a jezeli nie to musisz sie meczyc do jutra:o owsiki to nie koniec swiata, chociaz swiadomosc ze cos w nas siedzi nie jest przyjemna-brrrrrrrrrryyy

A może Fafik mógłby mi je wyświdrować z tyłka??? Skoro to jego, mógłby zabrać spowrotem:o

Gość tak dobra rada
jest z tym czosnkiem. moja koleżana miała owsiki a zobaczyła to dopiero jak się nażarła czosnu bo te paskudztwa nie cierpią jego zapachu. może nie rób lewatywy z czosnku na wlasną rękę ale sprobuj go zjeść jak najwięcej, jest szansa, że mało ich zostanie. i koniecznie zmień i wygotuj pościel i beliznę osobistą ze względu na jajeczka. trzymaj się

Gość Tusiaczekmalibu
zaaplikuj se w dupe 3 glowki czosnku i cala dynie,powinno przejsc.......na warzywa hahahahahahahhaahhaha

Gość maxmara35
Vermox srodek na owsiki :) niestety na receptę

Tylko ze czosnek działa silnie na błonę żolądka, wiec jezeli masz słaby żolądek, wrzody to raczej bym nie eksperymentowała ze swiezym czosnkiem

Już eksperymentowałam z czosnkiem. Wkładałam go w pochwę, mój chłopak mówił, że to zwiększy doznania i sam mnie zapinał w odbyt. Ale efekt był taki, że puszczałam gazy o duszącym, czosnkowym zapachu:o A z tyłka leciał mi sos czosnkowy- w sam raz do gyrosa, także Romek był zadowolony :classic_cool:

Tez mysle, ze to owsiki. To typowa choroba dzieci w wieku przedszkolnym.:) Z domowych metod to podobno niezla jest kiszona kapusta (trzeba jej sporo zjesc), ale na pewno szybciej podzialaja jakies leki. Tylko ze one chyba sa na recepte.

Gość agataaaaa
Zalamana i przestraszona---> wez se jaj nie rob kobieto...

Gość baltek
strzel se mega bakala,moze wyleca w kosmos wraz z cisnieniem

Gość ara
a wy głupole na poważnie bierzecie ten topic. Po tych wypowiedziach autora czy autorki (pewnie znudzonej smarkuli) myślę sobie że na świecie jest coraz więcej psycholi!!!!!!!!!!!!!!! smakowały ci te owsiki idiotko??