Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedyna taka

diane +androcur

Polecane posty

Gość jedyna taka

mam pytanko czy ktoras z was stosowala moze androcur? chodzi mi tu bardziej o jednoczesne stosowanie diane z androcurem , czy te tabletki moga obnizac skutecznosc diany ? albo jakos rozregulowac cykl?

Gość figaa
bralam Androcur+Diane ze względu na nadmierne owlosienie spowodowane zbyt wysokim testosteronem.Wyniki poprawily się na kilka miesięcy a póżniej wszystko wrócilo do stanu poprzedniego.Jak przeczytasz sklad obu leków to zobaczysz że Androcur nie osłabia Diany bo jest od niej znacznie silniejszy,a z cyklami może być roznie,to zależy od organizmu.Tak samo jak samopoczucie podczas ich brania.

Ja również brała Diane i Androcur, ale tylko 2 miesiace, bo kiepsko się czułam po tej mieszance. Androcur jest składnikiem Diane, a więc na pewno nie osłabia jej działania, a wspomaga je. Androcur to silny lek i może chamować krwawienia z odstawienia, więc się nie stresuj gdybyś nie dostała @ w przerwie. Czasem po Androcurze są problemy z powrotem płodności i trzeba wtedy zastosować odpowiednie leczenie.

Gość figaa
ojjjj... ja też sie strasznie po tej mieszance czulam.Żeby tak można bylo sie pomęczyć i wyleczyć ,ale nie....to wszystko wraca,kwestia tylko czasu.

Gość ojaaaaaa
a ja biore diane-35 i androcur. Wspolzylam w dniu brania 6 pigulki i teraz sie obawiam czy to nie za wczesnie, czy diane dobrze chroni przed zajsciem w ciaze i ne jest oslabione dzialaniem androcuru??? Odpiszcie jesli wiecie...