Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BRENEKA*

pomożecie ułożyć wierszyk o nauczycielu-przyjacielu ??

Polecane posty

Gość *BRENEKA*

Gość BRENEKA
Zbliża się studnióka i moja klasa musi ułożyć wierszyk na taki włąśnie temat. Jakoś nic nam niestety do głowy nie przychodzi, dlatego proszę Was, forumowicze o pomoc!!! Nie musi być bardzo dłoogi, ważne żeby był. Dziękuję z góry i proszę żeby wierszyk nie zawierał wulgaryzmów;):):P PA

Gość nigdys turecki krawiec
a moze byc proza?;) bo jak tak to do hygienistów sie zgłos;)

Gość adam mickiewicz
mojemu belfrowi liże pytę spijam soki smakowite pozniej szybko gacie sciągam fjutka sprawnie mu obciągam a na koniec pupy daje jak on wali mnie wspaniale proszę bardzo

Gość kajauskhg
hehehe dobre

Gość breneka
Ehehehehehe gdybym mogła to bym przedstawiła ten wiersz na studnówce. Ale wybacz Adamie, nie mogę ;)

Widzisz w nas zapał, moc i natchnienie, czasem dajemy ci objawienie, jednak w chwilach słabości, zdejmujesz nam majteczki i łoisz kości. Klepiesz nas w pupcie poufale, a my wołamy za Tobą pedale, ostatnio widział Janek Gromnica, jak zgarnęła Cię z drogi policja, podobno pod twoim płotem, znaleziono dziecko z kotem, zgwałciłeś chłopczyka analnie, a potem kotka,jak niebanalnie, chociaż za kratą,choć jesteś cwelem, nadal nam bądź przyjacielem. Panu od matematyki uczniowie 7LO w Siemianowicach Żuławskich

pan Dyrektor w mojej klasie liże chłopców po kutasie a jak któryś chętny bywa spotka go też lewatywa Pan Dyrektor jest wspaniały lubi stawiać chłopcom pały lubi walić nasze dupy w otwór skąd wychodzą kupy:D

P.S. Posyłamy panu paczkę oto, by pan pałaszował z ochotą, w niej rodzynków moc wielka, połatana stara szelka, od Henia,pańskiego ulubieńca, oderwany łeb obleńca, a od dziewczynek garść malinek. Należy się wytłumaczenie, malinki mają nadzienie, arszenik to sprawa oczywista, dał nam wuefista, a rodzynki,tak są duże, to przetrząsneliśmy kałuże i znaleźliśmy moc psiej kupy, prosto z Pimpkowej pupy. Panu od matematyki kochający uczniowie 7LO w Siemianowicach Żuławskich

Gość *BRENEKA*
uderz w stół a nożyce się odezwą. peace out